15 / 05 / 2024

Cytec firması satın alınması

Cytec firması satın alınması

Kimya endüstrisinde faaliyet gösteren Belçika'nın Solvey firması, ABD'nin Cytec firmasını 5,5 milyar dolara satın alacak.

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Solvey firması, Cytec'i 5,5 milyar dolara satın alacak!

Kimya endüstrisinde faaliyet gösteren Belçika'nın Solvey firması, ABD'nin Cytec firmasını 5,5 milyar dolara satın alacak.

Aşkale Çimento Sançim Çimento'yu satın alıyor!

Sabancı Holding'in satın almaktan son anda vazgeçtiği Sançim Çimento'yu Erzurumlu işadamları alıyor. Sançim firmasını Erzurum merkezli Aşkale Çimento satın almak istiyor...

Siemens 1 milyar euroluk satın alma hedefliyor!

Türkiye'deki yatırımlarını artıran teknoloji firması Siemens, 2014 mali yılında Türkiye'den 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Şirket, 2020 yılına kadar Türkiye'den 1 milyar euroluk satın alma hedefliyor.

Genel Energy OMV'nin yüzde 36'sını satın aldı!

Şirket yaptığı açıklamada Genel Energy olarak Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Bina Bavi gaz sahasında, Avusturya kökenli OMV firmasının yüzde 36 düzeyindeki hissesini 150 milyon dolara satın aldıklarını bildirdi.

Genel Energy'den 150 milyon dolarlık satın alma!

Genel Energy'den 150 milyon dolarlık satın alma gerçekleşti. Genel Energy, IKBY'deki Bina Bavi gaz sahasında, Avusturya kökenli OMV firmasının yüzde 36 düzeyindeki hissesini 150 milyon dolara satın aldı.

Microsoft, İsveçli Mojang firmasını satın aldı!

Microsoft, İsveçli Mojang firmasını satın aldı. Microsoft'un video oyun platformu X box'ın Direktörü Phil Spencer, Minecraft'ın yaratıcısı Mojang'ın 2,5 milyar dolara satın alındığı duyurdu.

İstinye Dok Şirketi 1938 yılında hükümet tarafından satın alınmış!

İstinye koyunda faaliyet gösteren, 1912 yılında Fransız St. Nazaire firması tarafından kurulan İstinye Dok Şirketi, daha sonra İstinye Tersanesi ismini alacak şirket 1938 yılında hükümet tarafından satın alınmış.

Gentaş Metal, Lırı Industrıale firmasını satın aldı!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'mnda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret , Lırı Industrıale firmasını satın aldı.

City Center'dan Kuveytli OSSOS Business 50 home office satın aldı!

Esenyurt’un yeni merkezini oluşturan City Center projesinde Kuveytli OSSOS Business Development Co. firması 50 home - office daire satın aldı. Projede son 28 daire satışa sunulurken, şuana dek ulaşılan prim de dikkat çekiyor...

Kalenobel İspanyol firması Big Drum'u satın aldı!

Türkiye’nin esnek ambalaj firması Kalenobel, İspanyol firma Big Drum’ın ambalaj üretim varlıklarını satın aldı. Kalenobel bu yatırımı ile yıllık kornet kapasitesini 4 milyar adede çıkartarak Avrupa dondurma ambalajı sektöründe birinci konuma geldi...

Cytec firması satın alınması Haberi

Cytec firması satın alınması

Belçika kimya endüstrisinin en büyük firması olan Solvey, ABD merkezli kompozit malzeme üreticisi Cytec'in tamamını satın almak için 5,5 milyar dolar teklif ettiğini bildirdi.


Solvey Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Pierre Clamadieu, Cytec firmasının alımıyla özellikle havacılık, otomotiv ve madencilik sektörleri için ürettikleri malzeme çeşidinin artacağını ve sektörde en büyük üreticilerden biri olacaklarını ifade etti.


ABD firması Cytec, özellikle Airbus ve Boeing uçakları yapımında kullanılan kompozit malzemeler üretiyor. Öte yandan, Solvey firması 52 ülkede 26 bin çalışanı ile kimya sektöründe faaliyet...