29 / 04 / 2024

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Cezik tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Pendik, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu! Vatandaşlardan en çok hangi yanıt geldi?

Yöneylem Araştırma tarafından 'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu. İşte o anketten çıkan sonuçlar...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Mimarlar ve inşaat mühendislerinden Zekeriya Özak'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası’nın başkan ve yönetim kurullarını misafir etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Akçadağ ilçesinin kentsel dönüşümü için, Bakanlar Kuruluna teklif yollanması hakkında Bayındırlık ve İskan Komisyonunun yayınladığı rapor kabul edildi.

Kıbrıslı inşaat taşeronları yasa istiyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği’ni kabul etti. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, en önemli sorunlarının Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Yasası olduğunu söyledi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları, 9 Nisan 2016 tarihinde açıklandı. Peki, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016 ne kadar? İşte fiyat listesi..

Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016!

Bir yapının meydana gelebilmesi için mimarlık, inşaat, makine ve elektrik mühendisliği dallarında yapılması gereken hizmetler için ödenecek ücretler şartnameye göre belirleniyor. İşte Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016..

Bayındırlık yapı maliyetleri 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık yapı maliyetleri, 9 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girdi. Bu rakamlar 1/1/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. İşte Bayındırlık yapı maliyetleri 2016..

Bayındırlık yapı sınıfları 2016!

Bayındırlık yapı sınıflarında, bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebiliyor. İşte 2016 yılının Bayındırlık yapı sınıfları ve grupları..

Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016!

Yapı yaklaşık birim maliyeti, Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca her yıl Mimarlık hizmetlerine esas olan sınıflar için ayrı ayrı tespit edilerek ilan ediliyor. İşte Bayındırlık metrekare birim fiyatları 2016..

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü binası yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. 50 yılı aşkın süredir kullanılan Bayındırlık binası, 10 günde özel ekiplerce yıkıldı.

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Cezik tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçelerkapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri,karayolu,demiryolu kanal,köprü,tünel,menfez,liman,rıhtım,havuz,baraj,istinat duvarı,akarsu düzenlemesi,sulama tesisi inşaatlarını yapmak. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol,köprü,baraj,liman,okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Mimar Sinan Caddesi, Cengiz Dilek Sokak, No:2 B Blok Kat:8...