25 / 08 / 2024

D-100 Cevizlibağ yol yapım işi

D-100 Cevizlibağ yol yapım işi

D-100 Cevizlibağ- Avcılar arası yol inşaatı yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2013'te gerçekleşecek...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! Vatandaşların hakları neler? 

Mega kent İstanbul'da 600 bin konutun acilen dönüşmesi gerekli. Peki yapının riskli olduğu nasıl anlaşılır? Vatandaşların dönüşüm sürecinde hakları nelerdir? İşte İstanbul'daki dev kentsel dönüşüm için yol haritası...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

İçişleri Bakanlığı depremzedeler için harekete geçti! Geri dönmek isteyenlerin yol ücretleri karşılanacak!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 81 il valiliğine “Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri” konulu genelge gönderdi.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

Her 100 kilometreye bir havalimanı için son dönemeç!

Ulaştırma Bakanı Arslan: "Yurt içinde havayolunu kullanan vatandaşların ve yabancı konukların yüzde 90'ı, karayoluyla 100 kilometre yol alarak herhangi bir havalimanına erişebiliyor" dedi.

D-100 Cevizlibağ yol yapım işi Haberi

D-100 Cevizlibağ yol yapım işi


D-100 Cevizlibağ- Avcılar arası yol inşaatı yapım işi ihalesi açık ihale usulü ile 23 Temmuz 2013'te yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 210 takvim günüdür. İhale İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter ek hizmetler binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No. 62 Kat: 4 Merter Göngören İstanbul'da gerçekleşecek.


İlanın detayı için