12 / 05 / 2024

D-Enerji niğdede santral kuracak

D-Enerji niğdede santral kuracak

TEİAŞ’ın açtığı Güneş Enerjisi Santrali lisans ihalesini kazanan D-Enerji, Niğde ve Kahramanmaraş’ta toplam kurulu gücü 20 megavat olan 2 santral kuracak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! 26 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi alabilirsiniz!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Niğde, Kayseri ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 18 Nisan, 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Media Markt’ta çamaşır makinesi 5.499 lira! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evlilik planı yapanlar veya evlerindeki eşyaları değiştirmeyi düşünenler için büyük fırsat Media Markt’ta. Grundig 7 Kg yıkama kapasiteli çamaşır makinesi 5,499 lira, Bosch D enerji sınıfı 6 program 13 kişilik bulaşık makinesi 8,989 liraya satışa sunuldu. İşte Media Markt 26 Kasım 2022 fiyat listesi

22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler kaç TL? Cep yakan şok fiyatlar! Koçak altın burma bilezik fiyat listesi

Altın burma bilezikler düğün, nişan ve yatırım amaçlı milyonlarca kişi tarafından satın alınıyor. 22 ayar altın burma bileziklerin fiyatları ise cep yakıyor. Peki 22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler ne kadar? İşte Koçak altın 22 ayar burma bilezik fiyat listesi 4 Kasım 2022.

37 bin 250 liraya arsa fırsatına bir göz atın!

Arsa almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yayımlanan son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde Merkez'de bulunan yer arsayı 37 bin 250 TL'ye satışa çıkardı. 

33 bin liraya imarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yayımlanan son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde'de yer alan arsayı 33 bin TL'ye satışa çıkardı. 

 Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 21 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde'de yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Niğde'de 8 milyon TL'ye icradan satılık beton fabrikası!

Bor İcra Dairesi Müdürlüğü, Niğde ili, Bor ilçesi, Kızılyer Mahallesi, 400 ada, 79 parselde yer alan beton fabrikasını 7 milyon 970 bin 925 TL'ye icradan satıyor...

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

İstanbul'da Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi'ni başlatıyor. Düzenlemeyle birlikte araçların ve yayaların ışıklarda geçişleri kolaylaştırılıyor.

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

4 ildeki 5 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Niğde'deki 2, İstanbul, Isparta ve Ağrı'daki yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

D-Enerji niğdede santral kuracak Haberi

D-Enerji niğdede santral kuracak


TEİAŞ’ın açtığı Güneş Enerjisi Santrali lisans ihalesini kazanan D-Enerji, Niğde ve Kahramanmaraş’ta toplam kurulu gücü 20 megavat olan 2 santral kuracak. Doğanlar Yatırım Holding Enerji Grubu Başkanı İlhan Doğan, lisans hakkı aldıkları son 2 proje ile toplam 100 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.


1972 yılından beri mobilya, enerji, gıda, inşaat olmak üzere birçok farklı alanda faaliyet gösteren Doğanlar Yatırım Holding, bünyesindeki Doğtaş ve Kelebek Mobilya markalarıyla mobilya sektörüne öncülük ederken, enerji alanında yaptığı iddialı yatırımlarla da büyümeye devam ediyor.

Doğanlar Yatırım Holding Enerji Grubu D-Enerji, TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi) tarafından 28-30 Nisan tarihlerinde düzenlenen GES (Güneş Enerjisi Santrali) kapasite tahsisi ihalelerinde, toplam kurulu gücü 20 megavat olan 2 santral lisansını almaya hak kazandı.

D-Enerji’nin özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik...