01 / 05 / 2024

33 bin liraya imarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

33 bin liraya imarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yayımlanan son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde'de yer alan arsayı 33 bin TL'ye satışa çıkardı. 



Yeni bir arsa almak isteyen yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanları da yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Niğde ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

33 bin liraya imarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan son dakika detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Niğde ili, Merkez ilçesi, Konaklı-Merkez Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmen açıklanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 51010105494 olarak açıklandı. Yine aktarılan resmi detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 654,50 metrekare.


Geri Dön