14 / 05 / 2024

D Hotel Maris nerede

D Hotel Maris nerede

Datça Yarımadası'nda bulunan Doğuş Grubu'na ait D-Hotel Maris'e uluslararası ödül geldi. American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), D-Hotel Maris'i dünyada bugüne kadar 14 otele verdiği The Six Star Diamond ödülüne layık gördü...

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Orange Hotel Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Hotel Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Kurt ve Alican Teztel ortaklığında kuruldu.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

Ankara Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı. Proje 34 milyon 667 bin 70 TL'ye mal olacak

Maris Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maris Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal ve Rifat Alıcı orataklığında kuruldu.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası TL'ye döndü!

Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından kiracı sıfatı ile işletilmekte olan Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası için döviz cinsinden eski tutarına döndü....

Dünyaca ünlü Hotel Les Ottomans satılıyor!

Dünyaca ünlü isimleri konuk eden Hotel Les Ottomans, muhteşem İstanbul manzarası ile göz kamaştırıyor. Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu otel, 1.5 milyar liraya satışa sunuldu. 

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaghoub Asadzadeh tarafından kuruldu. 

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Güral Premier Hotel Tekirova dünyanın en iyi otelleri arasında!

'Güral Premier Hotel Tekirova', ‘Starway World Best Hotels’in misafir anketleriyle belirlediği 'en iyi 100 otel' listesine dördüncü sıradan girdi. 'Güral Premier Hotel Tekirova', 28 ülkede 5 bin 210 otelde yapılan ankette dördüncü oldu.

D Hotel Maris nerede Haberi

D Hotel Maris nerede

Datça Yarımadası'nda bulunan Doğuş Grubu'na ait D-Hotel Maris'e uluslararası ödül geldi. American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), D-Hotel Maris'i dünyada bugüne kadar 14 otele verdiği The Six Star Diamond ödülüne layık gördü. D-Hotel Maris adına ödülü Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, AAHS Başkanı ve CEO'su Joseph Cinque'den aldı. Akhan, sürekli olarak en üst düzeyde hizmet vermeye odaklanırken fark yaratmanın detaylarda saklı olduğunu ve en önemlisi gerçek bir takım ruhu ile sadık çalışanlar sayesinde bugünkü başarıyı elde ettiklerini söyledi. Akhan, bundan sonra da otelcilik sektöründe sağlayacakları sürdürülebilir hizmet ve ürün kalitesiyle başarılarını yeni ödüllerle taçlandıracaklarını sözlerine...