16 / 05 / 2024

D-Marin Göcek

D-Marin Göcek

Ekonomist, Capital ve Burgan Bank işbirliği ile bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen 13 farklı kategorideki 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2013'ün sonuçları düzenlenen bir tören ile açıklandı

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Nurol Park A, B, C, D ve G blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan A, B, C, D ve G blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

Konut satışları geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 32 arttı!

2020 yılının ilk yarısında yüzde 32'lik artışla geçen yılın aynı dönemine göre 141 bin 374 daha fazla konut satıldığı belirtildi.

Berat Albayrak: Sonraki dönemlerde güçlü toparlanmaya şahit olacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye ekonomisi dünya örneklerine kıyasla pozitif ayrışarak yılın ilk çeyreğini yüzde 4.5 büyümeyle tamamlıyor. Sonraki dönemlerde güçlü toparlanmaya şahit olacağız inşallah" dedi.

Fethiye 1. Satış Memurluğu'ndan Göcek'te 9.6 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Fethiye 1. Satış Memurluğu, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesi, 15 ve 16 parselde yer alan tarlayı 9 milyon 563 bin 945‬ TL'ye satıyor...

ÖİB'den Fethiye Göcek'teki gayrimenkul satışına onay!

Muğla Fethiye Göcek'te yer alan taşınmazların satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

D-Marin Göcek Haberi

D-Marin Göcek

Etkinlikte, 13 farklı kategoride Türkiye'nin en başarılı yatırımlarını gerçekleştiren kurum ve kuruluşlar ödüllendirilirken, bir de onur ödülü verildi.  Burgan Bank Genel Müdürü Mehmet Sönmez ve Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş'in ardından, Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcının açılış konuşması ile başlayan Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen geceye sektörün önde gelen isimleri katıldı. Burgan Bank Genel Müdürü Mehmet Sönmez, kendisini turizm ile özdeşleştiren bir banka olarak destek oldukları bu araştırma ile turizmdeki başarılı yatırımları kamuoyu ile paylaşmayı, yatıranlarını sürdüren firmaları teşvik etmeyi, desteklemeyi hedeflediklerini söyledi. 


Capital ve Ekonomist Yayın Direktörü M.Rauf Ateş de, araştırma sonuçlarının turizm sektörünün bugün geldiği noktayı oıtaya koyan bir referans çalışması olduğunu dile getirdi. 


Ödül Töreni'nde, KİSKA A.Ş.'nin Kurucusu Oğuz Gürsel'e, sektöre katkılarından dolayı Onur Ödülü...