30 / 04 / 2024

Daça Konut adres

Daça Konut adres

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Vakıflar İstanbul'da 13 konut satacak! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 13 konut satacak. Satışa çıkarılan konutlar Zeytinburnu, Bakırköy, Beşiktaş, Eyüpsultan'da yer alıyor.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Isparta Aksu'da 100 konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta hangi ilçelerde inşa edilecek?

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

İstanbul'da Ağustos ayında 24 bin konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi'nden açıklanan rakamlara göre; İstanbul'da Ağustos 2021'de 24 bin adet konut satışı gerçekleşti. 

TOKİ Hatay'da 464 konut ve 24 dükkan inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 464 konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

Rusya'da ikincil konut fiyatları son 5 yılın en düşük seviyesine geriledi!

Rusya'da ikincil konut fiyatları son 5 yılın en düşük seviyesine düştü. İkincil konut fiyatları 2016'dan beri ilk kez metrekare başına bin doları aşmadı.

Moskova'da ikincil konut pazarı yüzde 18 azaldı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da ikincil konut pazarında yüzde 18'e varan düşüş yaşandığı açıklandı. 

Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'nin açıkladığı verilere göre;Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı.

TOKİ İstanbul'da 165 konut ve 1 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ, İstanbul'da 165 konut ve 1 iş yerini açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor. 12 projede bulunan gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleşecek. 

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Daça Konut adres Haberi

Daça Konut adres

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.İnşaat makinelerinin, ileri teknoloji ürünlerinin, elektronik aletler,bilgisayarlar, kumanda aletleri, faaliyet konularına giren işlerde kullanılan makine, alet ve malzemelerinin imalatı, alımı ,satımı, kiralanması, ithalat ve ihracatını yapmak. Bu konularda yerli ve yabancı firmalara bayilik ve temsilcilikler yapmak. 2.Kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, kiralamak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Gelir paylaşımlı veya kat karşılığı inşaat işleri sözleşmeleri yapmak.Yapmış olduğu sözleşmeleri devretmek, satmak ve taşore etmek. 3.Her Türlü inşaat yatırım, taahhüt işleri,...