28 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik konut projeleri

Dağ Mühendislik konut projeleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

Dağ Mühendislik iki projesiyle Dubai Cityscape 2016'da!

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’de, emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyle yerini aldı. Türkiye'yi iki projeyle temsil eden Dağ Mühendislik, Körfez yatırımcısını Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti.

Dağ Mühendislik'ten Bahçekent'e 2 bin yeni konut!

23 yıl önce Doğan, Mehmet ve Osman Dağ kardeşlerin Konya’da temelini attığı Dağ Mühendislik yönünü İstanbul’a çevirdi. 3 projeyle İstanbul’a giriş yapan şirketin hedefinde diğer iller de var.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Atay tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

Balan Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balan Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Balan tarafından kuruldu.

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik konut projeleri Haberi

Dağ Mühendislik konut projeleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri yayınlandı. Buna göre Türkiye genelinde konut satışları 2017 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28.8 oranında artış gösterdi. 

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ TÜİK, 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistiklerini değerlendirerek konut kampanyalarının satışlara etkisinin büyük olduğunu ifade etti. 
 

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Konut satış rakamlarının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28.8 oranda artmasının sektördeki büyüme ivmesinin en önemli göstergesi olduğunu belirtti. Şu anda sektörde devam eden kampanyaların satışları da olumlu yönde etkilediğine işaret eden Dağ, “Sektör,  önümüzdeki kasım ayı içerisinde büyümesini sürdürecek. Emlak Konut güvencesi ve Dağ Mühendislik kalitesiyle yürüttüğümüz Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerimiz...