05 / 05 / 2024

Dağçeşme Mezarlığı genişletiliyor

Dağçeşme Mezarlığı genişletiliyor

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri’ne bağlı ekipler Dağçeşme Mahallesi’ndeki mezarlıkta mevcut alanın genişletilmesi için çalışma yürütüyor. Mezarlık çevresi telle kapatılıyor.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Çeşme’de kentsel dönüşüme gidilecek çok sayıda yapı stoku var!

İzmir Seferihisar'da meydana gelen deprem Çeşme'de de hissedildi. İzmir'in bir çok ilçesinde olduğu gibi Çeşme’de acilen kentsel dönüşüme gidilmesi gereken çok sayıda yapı stoku var.

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi!

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi. Urla Zeytineli’ndeki karaya yakın bazı küçük adalar da bölge içerisine alındı. Bazı parseller ise  çıkarıldı. 

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Uşak Eşme'de 14.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi 2 Nisan'da!

Uşak Eşme Belediyesi, konut imarlı 6 arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat ihalesi, 2 Nisan'da gerçekleşecek..

Çeşme Alaçatı Havalimanı 20 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yap- işlet- devret modeli ile ihale edilecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı için ihale tarihi belli oldu. Havalimanı 20 Nisan 2018 tarihinde saat  10.00’da ihaleye çıkarılıyor...

Maltepe Altayçeşme turizm ve ticaret alanı imar planı askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Altayçeşme Mahallesi, 3123 ada, 3 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin Turizm+Ticaret amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Dağçeşme Mezarlığı genişletiliyor Haberi

Dağçeşme Mezarlığı genişletiliyor

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri’ne bağlı ekipler Dağçeşme Mahallesi’nde ki mezarlıkta mevcut alanın genişletilmesi için çalışma yürütüyor.


Hafriyat işlerinden sonra parselasyon çalışmalarını da bitiren ekipler kaldırım ve yaya yolu işlerine ağırlık verdi. Mezarlık çevresi tel örgü ile kaplanırken, burada ki çalışmaların yaklaşık 15 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. Kış mevsiminden sonra Nisan ve Mayıs aylarında düzenleme yapılan bölgelerde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına ağırlık verilecek.


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, hava şartları müsaade ettiği sürece yeşil alanlarda bakım çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Başkan Mustafa Güler “Ömerbey Mezarlığından sonra Dağçeşme Mezarlığında genişletme çalışması başlattık. İleri ki dönemde TOKİ konutlarının da yapılacağını düşünürsek iki mahallemizde de ikamet eden vatandaşlarımızın sayısı artıyor. Şehir mezarlıklarının bakım ve onarımının yanı sıra ileride yetersiz...