18 / 05 / 2024

dağörenin altyapı sorunu çözüldü mü

dağörenin altyapı sorunu çözüldü mü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözdü. Kanalizasyon hattının zarar gördüğünü dile getiren vatandaşlar, mağduriyetlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla son bulduğunu ifade ettiler.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Rusya inşaat sektöründe son durum ne?

Rusya’da dev altyapı projelerini hayata geçiren en büyük inşaat şirketleri, Devlet Başkanı Putin’e bir mektup ileterek inşaat sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığını, sektördeki krizin "ülkenin güvenliği" de dahil olacak şekilde "kabul edilemez riskler" oluşturduğunu belirtti.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Antalya'da metruk ev sorunu bitecek!

Antalya Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda metruk bina sorununa da değinildi.

Kanal İstanbul'da mülkiyet sorunu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündemle ilgili sorularına cevap verdi. İmamoğlu, Kanal İstanbul’un tehlikesini ve tehdidini anlatacak kelime bulamadığını söyledi.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Bolu'da mülkiyet sorunu çözülecek!

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 18'inci maddenin tarım alanlarında değil, şehrin güzelleştirilmesi ve mülkiyet sorununun çözülmesi için kullanılacağını açıkladı. 

Antalya Çalkaya'da imar planı sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın sorunları çözme noktasında en şanslı dönemini yaşadığını söyleyerek, Çalkaya'da imar sorunun çözüldüğünü müjdeledi.

İstanbul'da ulaşım sorunu metro ile çözülür!

İlçe ziyaretleri kapsamında Güngören’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İtanbul’un ulaşım problemini çözme adına tarih boyunca değişik yöntemler denendiğini ama en etkili yöntemin metro olduğunu" dedi...

Beykoz'da mülkiyet sorunu çözüldü sıra imara geldi!

Beykoz'da  “Halk Meclisi” programlarının 3.sü İncirköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibinin, mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. 

dağörenin altyapı sorunu çözüldü mü Haberi

dağörenin altyapı sorunu çözüldü mü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözdü. Heyelan yaşanan mahallede toprak kayması nedeniyle kanalizasyon hattının zarar gördüğünü dile getiren vatandaşlar, mağduriyetlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla son bulduğunu ifade ettiler.Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların kanalizasyon sorununa el attı. Bölgede zaman zaman heyelan nedeniyle yollarda kayma olduğu ve kanalizasyon hattının etkilendiği belirtilerek, yaşanan sıkıntısını mahalleliyi mağdur ettiği öğrenildi. Vatandaşların isteği doğrultusunda kanalizasyon hattında çalışma yapan MASKİ ekipleri kısa sürede sorunu çözdü. MASKİ ekipleri kanalizasyon boruları yenileyerek vatandaşları mutlu etti. Yapılan çalışmalarla büyük bir sorundan kurtulduğunu belirten mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Manisa Büyükşehir...