18 / 05 / 2024

Daikin Eurovent sertifikalı ürünler

Daikin Eurovent sertifikalı ürünler

Eurovent sertifikası almayı başaran Daikin, VRV sistemlerinin performansını da onaylattı. İklimlendirme sektöründe müşteri güvenini simgeleyen Eurovent sertifikası ile Daikin’in cihazlarında beyan ettiği performans dereceleri doğrulanmış oldu.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere bir dizi yardımlar yapılıyor. Bu yardımlardan biri de sertifikalı tohum desteği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak? İşte tüm detaylar...

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Tatilciler de emlakçılar da sertifikalı ev modelinden memnun!

Edirne sınırlarındaki Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerine gelen tatilciler, koronavirüs sürecinde başlatılan "sertifikalı ev" belgeli kiralık yazlıkları tercih ediyor

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi ile 500 bina sertifikalı!

Son zamanlarda çevreci olmasıyla gündeme gelen yeşil binaların sayısı artıyor. Altensis’in kurucu ortaklarından Emre Ilıcalı yeşil binalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ilıcalı, 2020 yılından itibaren 500’ün üzerinde yeşil sertifikalı bina olduğunu aktardı.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Daikin Eurovent sertifikalı ürünler Haberi

Daikin Eurovent sertifikalı ürünler

Daikin, mucidi olduğu ve sürekli geliştirdiği VRV sistemler için açıkladığı tüm değerleri Eurovent sertifikası alarak doğruladı. Tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen VRV Sistemler’in mucidi olan Daikin, Eurovent sertifikası almaya hak kazanarak bu cihazların kalite ve güvenilirliğini onaylattı. 



İklimlendirme ve soğutma ürünlerinin Avrupa ve uluslararası standartlara göre performans derecelendirmesini onaylayan Eurovent sertifikası, müşteri güveni açısından büyük önem taşıyor.  Ticari projelerin bir numaralı tercihi olan VRV sistemler için açıklanan performans derecelendirmesi ve kalitesinin doğruluğunu sertifikalandıran Daikin, sektörünün öncü ve yenilikçi markası olarak Eurovent gibi güven tesis eden çalışmalara büyük önem veriyor. VRV sistemler, ISO 9001 kalite yönetim sistemi, ISO 14001 çevre yönetim sistemi ve OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi sertifikasına sahip olan...