01 / 05 / 2024

Daikin ısı geri kazanımlı ürün

Daikin ısı geri kazanımlı ürün

Daikin, değişken akışkan sıcaklığı teknolojisi (VRT) ile üretilen ısı geri kazanımlı VRVIV HR serisini gayrimenkul yatırımcılarının beğenisine sundu. Tasarımda esneklik ve daha düşük karbondioksit emisyonu ile çevreci çözüm sunuyor.

Üsküdar'daki 29 Mayıs Sitesinde 'rezerv alan kararı geri çekilsin' nöbeti!

134 dairenin yer aldığı Türkiye Diyanet Vakfına ait 29 Mayıs Sitesinde oturan vatandaşlar, rezerv alan ilanı uygulamasıyla konutlar riskli olmamasına karşın tahliye ediliyor. Vatandaşlardan 'rezerv alan kararı geri çekilsin' talebi geldi. 

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

Efsane geri dönüyor! 2023 sıfır Tofaş Şahin üretimi başladı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Sıfır Tofaş Şahin üretimi 2023 yılında tekrar başladı. Efsane geri dönüyor. Peki fiyatı ve özellikleri neler? İşte haberin detayları…

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Sözleşmeli çalışana kadro için geri sayım başladı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor

Kamudaki sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için geri sayım başladı. 600 bin kişiyi içine alan düzenleme için hazırlıkların bu ay içinde bitirilmesi gerekiyor. Aynı zamanda bu konunun ekim ayında Meclis gündemine gelmesi düşünülüyor.

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Konut yatırımında geri dönüşü süresi uzadı! İşte 3 büyükşehirdeki son durum!

Dünya genelinde büyükşehirlerde konutların kira geri dönüş süresinin 200-250 ay arasında olduğu görülürken, Türkiye’de pek çok şehird bu aralık aşıldı. 20 büyükşehirden yalnızca Antalya ve Muğla’da konutların geri dönüş süresi kısaldı, kiralar ev fiyatlarından daha çok yükseldi...

Konutlarda geri dönüş süreleri azaldı!

Kiralardaki artış, satılık konut fiyat artışını geçince, konut yatırımının geri dönüş süreleri de düştü. Kiraya bağlı geri dönüş süresi Türkiye'de ortalama 20 sene olarak belirlenirken, bu süre bazı yerlerde 13 seneye kadar düştü.

Kozyatağı City's için geri sayım başladı!

Türkiye'deki ilk açılan alışveriş merkezlerinin ilk sırasında yer alan Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, 1993'ye Türkiye'nin en büyük Hipermarketi Carrefour Türkiye ismiyle kapılarını açtı. Ünlü AVM, bir süredir yenileme yatırımları sebebiyle kapalı duruyordu. Açılış için geri sayım başladı.

Gayrimenkullerde geri dönüş süreleri arttı!

Arza bağlı şekilde yükselen rekabet ortamı, hammadde fiyatlarında meydana gelen hızlı artış, yüksek faiz oranları ve düşen gelirler, birçok yatırımda amortisman (yatırımın geri dönüşü) sürelerinin katlanmasına neden oldu. 

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Liradan kaçıp dövize sığınanlar, köylerine geri dönüyor!

Şimdilerde liradan kaçıp dövize sığınanlar, köye geri dönmeye başladı. Gaboras’ın verilerine göre son 3 ayda 89 milyarlık arsa satışı gerçekleşti. 

Daikin ısı geri kazanımlı ürün Haberi

Daikin ısı geri kazanımlı ürün

Daikin açıklamasına göre, şirket, VRV sistemlere (Variable Refrigerant Volume-Değişken Soğutucu Akışkan Hacmi) yeni özellik kazandırdı. Daikin'in Avrupa'dan hemen sonra Türkiye'ye sunduğu VRV IV HR, bir ortamda ısıtma yapılırken diğer ortamda soğutma yapabiliyor. Bir ortamın ısısını dış ünite üzerinden dışarı değil, ihtiyaç duyulan başka bir mekana aktararak geri kazanılmasını sağlayan sistem, konfor ve verimlilik değerlerini yukarı taşıyor. VRV IV ısı geri kazanımlı sistem, tüketicilerine yüzde 28'e varan verim artışının yanı sıra yeni BS kutuları (dağıtım kutusu) ile her türlü yapıya uygun borulama, tasarımda esneklik ve daha düşük karbondioksit emisyonu ile çevreci çözüm sunuyor. 


Yeni serideki tüm cihazlar, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yapabilirken, LT (düşük sıcaklık) ve HT (yüksek sıcaklık) hidrobox iç üniteler ile sıcak su üretim imkanı da sağlıyor. Isıtma...