30 / 04 / 2024

daikin klima 2019

daikin klima 2019

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Daikin'den yüzde 15 indirimli klima!

Daikin’in üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlediği kampanya, Tegora serisi klimalarda 15 Haziran’a kadar yüzde 15 indirim ve 5 yıllık garanti süresi sunuyor.

Daikin'den yüzde 35 indirim!

İklimlendirmenin uzman markası Daikin, kışı sıcak geçirmek ve yazı serin serin karşılamak isteyenleri mutlu edecek bir kampanya başlattı. Daikin yüzde 35’e varan indirimle içinizi ısıtacak.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Ege'ye 2019 yılının sonuna kadar 4 bin 547 proje yapılacak!

İki günlük bir program için İzmir'e gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ege'ye 2019 yılı sonuna kadar kente 25 milyar tutarında 4 bin 547 proje kazandıracaklarını dile getirdi.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları Daikin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

İstanbul 2019'da modern metro sistemine kavuşacak!

İstanbul, 2019’da dünyanın pek çok gelişmiş şehrinden daha uzun ve modern metro sistemine kavuşacak. Raylı sistemlerin 2019’da 441 kilometreye ulaşması öngörülüyor.

İstanbul'da raylı sistem hattı 2019'da 441 kilometreye ulaşacak!

İstanbul, 2019 yılında dünyanın pek çok gelişmiş şehrinden daha uzun ve modern bir metro sistemine kavuşacak. Raylı sistemlerin 2019'da 441 kilometreye ulaşması öngörülürken, sonraki yıllarda 981 kilometrelik raylı sistem hedefleniyor.

Veysel Eroğlu: GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız!

GAP'ın gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacağını belirten Veysel Eroğlu, “GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız” dedi.

Daikin, Hoval Isıtma Sistemleri'ni tanıttı!

Dünyaca ünlü kazanları ile ısıtma sektörünün önemli oyuncularından biri olan Hoval’in Lihtenştayn’daki üretim tesislerine bir gezi düzenleyen Daikin, Türkiye’nin önde gelen proje yöneticilerini yeni kazan teknolojileri hakkında bilgilendirdi.

Halkalı-Kapıkule hızlı tren seferleri 2019'da başlayacak!

Çerkezköy'de Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi hakkında Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Cenk Peker, Halkalı-Kapıkule hızlı tren seferlerini 2019 yılına kadar faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Daikin Global Trainee yönetici adaylarına Avrupa’nın kapısını açtı!

Daikin ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründeki 90 yıllık tecrübesini geleceğe taşıyacak gençlere yatırım yapmaya devam ediyor.

daikin klima 2019 Haberi

daikin klima 2019

İklimlendirme sektörünün öncü ve lider şirketleri arasında yer alan Daikin, büyük projelerde yatırımcıların gözdesi olmayı sürdürüyor. Bugüne kadar pek çok önemli proje için en önemli adres olarak kabul edilen Daikin markalı ürünler şimdi de Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ‘Le Chic Bodrum’ projesinde yer alıyor.

Denizbank Yatırım Hizmetleri Grubu iştiraki olan Deniz GYO, Bodrum ve İstanbul’da ‘Le Chic’ adını verdiği konseptle niş projeler hayata geçiriyor.. Le Chic Bodrum, Asarlık bölgesinde yer alan proje villa, residence ve otelden meydana geliyor. Bodrum merkez ve marinaya yürüme mesafesinde yer alan Le Chic Bodrum, 2+1’den müstakil villaya kadar farklı büyüklüklerde ve farklı tasarımlardaki konutlardan ve 30 odalı butik bir otelden meydana geliyor. 4 mevsim yaşama imkanı sunan Le Chic Bodrum’da teslimler 2019...