03 / 05 / 2024

Daikin klima etkinlikleri

Daikin klima etkinlikleri

‘Türkiye’nin Canı Kampanyası’nın Altın Sponsoru olan Daikin Türkiye, işbirliği çerçevesinde klima alan her müşterisine de bağış sertifikası veriyor. Daikin, çevre dostu ürünleri ile iklimlendirme sektörünün fark yaratan markası oldu...

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

Daikin'den yüzde 15 indirimli klima!

Daikin’in üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlediği kampanya, Tegora serisi klimalarda 15 Haziran’a kadar yüzde 15 indirim ve 5 yıllık garanti süresi sunuyor.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. Ali Kumsal Şallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Taşdelen, Güngören Mahallesi'nde kuruldu.

Geyve Belediyesi ile alacakları arasındaki klima sorunu yargıya taşındı!

YARGITAY, Geyve Belediyesi ise alacaklıları arasında yaşanan ‘klima krizi’nde son noktayı koydu. Kurul, biri başkanın odasında bulunan iki klimayı haczeden alacaklıları haklı buldu: “Klimalar, kamu hizmeti için zorunlu değil, haczedilebilir.”

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

Tasarruf etmek isteyenler Daikin Altherma'yı tercih ediyor!

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor.

NEF Merter 13, Daikin'i tercih etti!

İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.

Galatasaray voleybol şubesinin Daikin Park salonu açıldı!

Galatasaray'da voleybol şubesinin kullanımı için yenilenen Daikin Park salonunun açılışı yapıldı.Salonun açılış kurdelesini Dursun Özbek ve Özkan Mutlugil'in birlikte kesmesinin ardından, tesis içine geçilerek incelemelerde bulunuldu.

Daikin klima etkinlikleri Haberi

Daikin klima etkinlikleri

Çevre dostu ürünleri ile iklimlendirme sektörünün fark yaratan markası Daikin, doğa dostu projeleri desteklemeye devam ediyor. Daikin Türkiye, nesli tehlike altında olan canlı türlerinin korunması amacıyla WWF-Türkiye ile yeni bir işbirliğine imza attı. İmzalanan protokol doğrultusunda ‘Türkiye’nin Canı Kampanyası’nın Altın Sponsor’u olan Daikin Türkiye, müşterileri ile birlikte nesli tükenmek üzere olan canlı türlerini koruma altına alıyor. Daikin Türkiye, klima alan her müşterisine bağış sertifikası vererek ‘Türkiye’nin Canı Kampanyası’na ortak ediyor. Daikin Türkiye, bu kapsamda 100 bin adet bağış sertifikasına ulaşmayı hedefliyor. 


DAIKIN MÜŞTERİLERİ KAMPANYANIN DOĞAL DESTEKÇİSİ

WWF-Türkiye’nin biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla yürüttüğü ‘Türkiye’nin Canı Kampanyası’nı çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini vurgulayan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, “Böyle bir kampanyayı desteklemek ve müşterilerimizi de bu kampanyaya ortak etmekten mutluluk...