30 / 04 / 2024

Daikin merkezi klima

Daikin merkezi klima

Sanko Holding'den 2011 yılında satın aldığı Airfel ile Türkiye pazarına giren Japon klima devi Daikin, merkezi iklimlendirme sistemlerini (VRV) Türkiye'de üretmeye hazırlanıyor. 100 milyon dolarlık yatırımla merkezi iklimlendirme sistemleri üretecek...

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Daikin, Babylon Çeşme’de serinleme odası açtı!

Kullanıcılarına iklimlendirme deneyimi yaşatabilmek için dünyanın en büyük iklimlendirme deneyim merkezi Fuha İstanbul’u açan Daikin, bu konudaki iddiasını şimdi de plajlara taşıyor.

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Daikin'den yüzde 15 indirimli klima!

Daikin’in üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlediği kampanya, Tegora serisi klimalarda 15 Haziran’a kadar yüzde 15 indirim ve 5 yıllık garanti süresi sunuyor.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Daikin fuha İstanbul deneyimleme merkezine yoğun ilgi!

Daikin’in, sektöründe bir ilke imza atarak İstanbul’da açtığı Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezi fuha İstanbul, açıldığı günden bu yana bireysel kullanıcılardan ticari yatırımcılara, öğrencilerden akademisyenlere kadar yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

Klima almayı düşünenlere tavsiyeler!

Bunaltıcı yaz sıcakları ile birlikte klima alanlar ve almayı düşünenlerin sayısı artarken, Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, klima seçimi ve kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekti.

Daikin'in klima kampanyası 15 Ağustos'a kadar sürecek!

Daikin, Emura II, Tegora ve Shira modelleri ile başlattığı indirim kampanyasının süresini en son kliması Miyora’yı da ekleyerek, 15 Ağustos’a kadar uzattı.

Daikin klimalarda yılbaşına özel fırsatlar!

Daikin, 2015 yılına daha konforlu bir başlangıç yapmak isteyen müşterilerini düşündü ve yılbaşına özel bir kampanya hazırladı. Yeni yılda klima sahibi olmak isteyen herkes özel fırsatlarla Daikin klima sahibi olabilecek.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Daikin klimalarda indirim dönemi başladı!

Daikin, Ağustos ayının ilk haftasındaki yağışlı havanın ardından sıcak ve nemli günlere dönülen bu dönemde klima konforu yaşamak isteyenler için, yüzde 15’lere varan indirim olanağı sunuyor...

Daikin klimalarda Ağustos indirimi sürüyor!

Yağışlı havaların ardından artan nem ve sıcağa karşı Daikin, yeni bir indirim kampanyası başlattı. Daikin, nemden ve sıcaktan bunalan herkesi yüzde 15’e varan indirimlerle klima sahibi olmaya davet ediyor.

Daikin merkezi klima Haberi

Daikin merkezi klima


Daikin, Adapazarı Hendek'teki fabrikasında 100 milyon dolarlık ek yatırımla merkezi iklimlendirme sistemleri üretecek. Halen Belçika'dan getirilen sistemlerin 2015 yılına kadar Türkiye'de üretilmeye başlamasının ardından Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine ihracatı da planlanıyor.


SANKO Holding'den 2011 yılında satın aldığı Airfel ile Türkiye pazarına giren Japon klima devi Daikin, merkezi iklimlendirme sistemlerini (VRV) Türkiye'de üretemeye hazırlanıyor. Gayrimenkul sektöründeki gelişmelerin klima satışlarının yanı sıra merkezi iklimlendirme sistemlerine (VRV) olan ilgiyi artırdığını belirten Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder, Daikin'in bu yeni üretim tesisi için Adapazarı Hendek'te faaliyet gösteren fabrikalarına 100 milyon dolarlık ek fabrika yatırımı planladığını kaydetti. Önder, "Merkezi klima sistemi şu anda Belçika-'dan getiriliyor. Türkiye'de her üç otelin birinde biz varız. 2015 yılına kadar bu teknolojiyi Türkiye'de üretmeye başlayınca, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine de...