13 / 05 / 2024

Daikin Sakura

Daikin Sakura

KOSGEB, KalDer ve iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin 'in kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla başlattıkları " Daikin Sakura Projesi ", 14 kadın girişimciyle hayata geçirildi

Daikin Sakura Projesi 14 kadın girişimciyle hayata geçirildi!

KOSGEB, KalDer ve iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin 'in kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla başlattıkları " Daikin Sakura Projesi ", 14 kadın girişimciyle hayata geçirildi

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Küçük ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Karmar Sakura'da yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme fırsatı! 

Karmar Sakura projesi sınırlı süre için yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Karmar Sakura'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Karmar Sakura'da 2+1'ler 6 milyon 850 bin TL'ye! Yüzde 2,49 faizle 120 ay vade imkanı!

Karmar Sakura projesinde yer alan konutların fiyatları 6 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Karmar Sakura'dan yüzde 2,49 faizle 120 ay vade imkanı sunuluyor.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Karmar Sakura'da 0.69 faizle 180 ay vade imkanı!

Ev hayali kuranların yüzünü güldüren Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura'da katıldı. Karmar Sakura projesinden 180 ay vadeli 0.69 kredi faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Karmar Sakura'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Karmar Sakura'da Aralık ayında  60 ay vade sıfır faizle ev fırsatı başladı. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacak.

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Daikin Sakura Haberi

Daikin Sakura


KOSGEB, KalDer ve iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin'in kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla başlattıkları Daikin Sakura Projesi, 14 kadın girişimciyle hayata geçirildi


Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Daikin işbirliği ile üniversite mezunu girişimci kadınları kendi işinin patronu yapmak için hayata geçirilen Daikin Sakura Projesi 14 kadın girişimci ile yola çıktı. 


Daikin'den yapılan açıklamaya göre, KOSGEB, KalDer ve iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin'in kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla başlattıkları Daikin Sakura Projesi'nin, bu yıl ilk seçmeleri gerçekleşti. Eğitim ve işyeri desteği sağlayarak üniversite mezunu genç kadınlara girişimci olma fırsatı sunan ve 3 yılda 100 kadına ulaşmayı amaçlayan Daikin Sakura Projesi'ne ilk yılında Türkiye'nin 63 ilinden yaklaşık 350 başvuru geldi.  


İşte destek...