22 / 07 / 2024

daikin tedarikçileri

daikin tedarikçileri

Daikin açıklamasına göre; " İnsana saygılı, doğaya duyarlı, dünya iklimlendirme uzmanı " sloganıyla gerçekleştirilen " Daikin Paydaş Toplantısı " 200'den fazla tedarikçiyi Daikin yöneticileriyle buluşturdu...

Aylarca zamlanan mutfak tüplerine büyük indirim geldi: Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları duyurdu

Türkiye'de son dönemlerde sürekli zamlanan tüpe bu kez de indirim geldi. Mutfak tüpü ihtiyacını karşılayan önemli firmalar yaptıkları %10'luk büyük indirimle tüketicilerin yüzünü güldürdü. Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi önde gelen gaz tedarikçileri fiyatları güncelledi. İşte indirimli fiyatları...

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez yaptığı son açıklamada doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu takdirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğimizi söyledi. Doğal gazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguluyoruz. Yani 100 liralık bir faturanın 80 lirasını biz devlet olarak karşılıy

Sitelerde Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu kuruluyor!

Sitelerdeki yönetimlerin fatura ve aidatlar ile haksız kazanç sağlayan şebekelere yönelik federasyonu kuruluyor. Yeni kurulacak federasyonun adı ise Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu' olacak.

Proje bilgi bankası Yapıradarcom, müteahhitler ile tedarikçileri buluşturuyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Yapıradar. com Genel Müdürü Devrim Ünal Saygın ile Yapıradar. com'u masaya yatırdı.

İnci Deri'nin mağazaları neden kapanıyor?

İnci Deri ayakkabı sektöründeki genel olumsuzluktan firma da nasibini almış. 102 yıllık geçmişe sahip olan inci bu aralar tedarikçileri ile ciddi sıkıntı yaşıyormuş. Bazı tedarikçiler doğrudan iflas talepli davalar açmaya başlamış...

Mermerde kur fırsatçılarına TL önlemi!

Dövizde yaşanan dalgalanmalardan dolayı bazı mermer tedarikçileri ve üreticiler durumu fırsata çevirmeye başladı. Firmaların TL üzerinden anlaşma yapması anlaşmalar yapılıyor. 

OSB'lerin elektrik tedarikçileri ile yaşadığı sorunlar mecliste!

Elektrik tedarikçilerinin OSB'ler ve iş dünyasıyla yaptıkları sözleşmeleri iptal etmesine ve elektrik fiyatlarındaki artışa ilişkin CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, 4 soru hazırladı..

ODE Yalıtım tedarikçileri için değer yaratıyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, Tedarikçi Buluşması kapsamında Türkiye genelindeki 60’ın üzerindeki tedarikçisi ile biraraya geldi.

Frankfurt Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı!

Türkiye, mutfak ve ev eşyalarında Avrupa’nın önemli tedarikçileri arasına girdi. Frankfurt'taki Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı. Fuarda, endüstriyel mutfak ürünleri büyük ilgi gördü.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Daikin fuha İstanbul deneyimleme merkezine yoğun ilgi!

Daikin’in, sektöründe bir ilke imza atarak İstanbul’da açtığı Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezi fuha İstanbul, açıldığı günden bu yana bireysel kullanıcılardan ticari yatırımcılara, öğrencilerden akademisyenlere kadar yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Daikin'e Japonya Çevre Bakanlığı'ndan ödül!

İklimlendirme sektörünün lokomotif şirketi Daikin, küresel ısınmaya karşı geliştirdiği çevreci çözüm ve uygulamaları ile de sektörüne öncülük ediyor. Daikin, çalışmaları ile Japonya Çevre Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

daikin tedarikçileri Haberi

daikin tedarikçileri


Daikin, "hep birlikte büyüme" stratejisi doğrultusunda tedarikçileriyle bir araya geldiği "Daikin Paydaş Toplantısı"nda hedef, temel prensip ve standartlarını paylaştı.


Daikin açıklamasına göre; "İnsana saygılı, doğaya duyarlı, dünya iklimlendirme uzmanı" sloganıyla gerçekleştirilen "Daikin Paydaş Toplantısı" 200'den fazla tedarikçiyi Daikin yöneticileriyle buluşturdu. Toplantının moderatörlüğünü Okay Karacan üstlenirken, yeşil tedarik uygulamalarından Daikin Üretim Sistemi PDS’ye, Daikin Akademi'nin faaliyetlerinden Fusion 15 stratejisine kadar birçok konu hakkında tedarikçilere bilgi verildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hep birlikte büyüme stratejisi yürüttüklerini belirterek, tedarikçilerini de uluslararası arenaya taşımak istediklerini aktardı.


Önder, 13 kişiyle çıktıkları yola, bugün bir "dünya devinin" çatısı altında devam ettiklerini kaydederek, şu an sektörlerinde hem ürün gamı hem de ciro olarak en büyük marka...