04 / 05 / 2024

Daikin Türkiye karma uygulama

Daikin Türkiye karma uygulama

Daikin Türkiye uluslararası taşımalarında kara deniz ve treni kapsayan karma yöntemi uygulamasını hayata geçirerek karbon salınımını ve çevreye verilen zararın etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Tarım ve Orman Bakanı Venezuela'da toprak analizi yaptı! Türkiye orada ne ekecek?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuela'da tarımsal üretim alanlarında incelemeler yaptı. Türkiye'de artan üretim maliyetlerine çözüm formülü henüz bulunamamışken Türkiye'nin Venezuela'ya çıkarma yapması dikkat çekti.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Sıfır gecekondu projesinde Türkiye'nin desteğini bekliyoruz! 

Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısında konuşan Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, sıfır gecekondu projesi kapsamında Türkiye'nin desteğini beklediklerini vurguladı...

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Türkiye'de en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirket!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni bugün gerçekleştirildi. 

Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni gerçekleştirildi. Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Türkiye'den 7 firma Katar'da 200 milyonluk iş bağladı!

Türkiye’den 150 firmayla çıkarma yapılan Expo Turkey by Qatar’da 7 firma 200 milyonluk iş bağladı.

Türkiye, MAPIC 2016'ya çıkarma yaptı!

Fransa’nın Cannes şehrinde 16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakendecilerini ve AVM yatırımcılarını bir araya getiren MAPIC’te Türkiye, bu yıl da çıkarma yaptı.

Türkiye gayrimenkul alanında MIPIM'e çıkarma yaptı!

Türkiye'den şirketler ve belediyeler, dünyanın önemli gayrimenkul fuarlarından MIPIM'e çıkarma yaptılar. Türk katılımcılar, Cannes kentindeki fuarın bu yılki teması olan çevre nin de içini dolduran projeleriyle yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Daikin Türkiye karma uygulama Haberi

Daikin Türkiye karma uygulama


 Daikin Türkiye, başlattığı "Yeşil Lojistik"  sistemiyle uluslararası taşımalarında kara, deniz ve treni kapsayan karma yöntemi uygulamasını hayata geçirerek karbon salınımını  ve çevreye verilen zararın etkilerini azaltmayı hedefliyor.


Daikin Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Daikin Türkiye bu çalışmasıyla 6 ayda 35 hektarlık orman alanının korunmasını sağlamış oldu.


Şirket bu yıl başlattığı uygulamasıyla Daikin Europe Belçika’dan gerçekleştirilen uluslararası taşımalarda kara-deniz-tren yolunun karma şekilde kullanıldığı intermodal taşıma modelini uyguluyor. Uluslararası taşımalarında yeşil lojistik uygulamalarını tercih eden Daikin Türkiye, böylece tedarik zinciri süreçlerinde atıkların çevreye verdiği olumsuz etkileri azaltıyor. Daikin Türkiye, bu model sayesinde 6 ayda 311 bin 771 kilogram karbondioksit CO2 (Karbondioksit)  tasarrufu gerçekleştirdi. Daikin Türkiye böylece, 65 binek aracın bir yıllık sera gazı salınımı, CO2 emisyonundan tüketilen gazdan 132 bin 118 litre yakıt, bir...