30 / 04 / 2024

Daikin yeni tasarımlar

Daikin yeni tasarımlar

Mucidi olduğu VRV sistemlerine yepyeni bir model ekleyen Daikin, kullanıcılarına daha yüksek konfor ve daha verimli bir sistem sunuyor. Daikin VRV IV HR, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yaparken, daha kolay montaj, ile de fark yaratıyor.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

Daikin Türkiye Akademi, Belçika’dan ödülle döndü!

Daikin tarafından her yıl düzenlenen Avrupa Servis Semineri, Avrupa’dan 19 ülkenin Satış Sonrası Hizmet departman yöneticilerini Belçika’da buluşturdu. Yeni hedeflerin belirlendiği seminerin ardından, alanlarının en iyileri ödüllendirildi.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Daikin, Hoval Isıtma Sistemleri'ni tanıttı!

Dünyaca ünlü kazanları ile ısıtma sektörünün önemli oyuncularından biri olan Hoval’in Lihtenştayn’daki üretim tesislerine bir gezi düzenleyen Daikin, Türkiye’nin önde gelen proje yöneticilerini yeni kazan teknolojileri hakkında bilgilendirdi.

Daikin ısı geri kazanımlı yeni ürününü tanıttı!

Daikin, değişken akışkan sıcaklığı teknolojisi (VRT) ile üretilen ısı geri kazanımlı VRVIV HR serisini gayrimenkul yatırımcılarının beğenisine sundu. Tasarımda esneklik ve daha düşük karbondioksit emisyonu ile çevreci çözüm sunuyor.

Daikin klimalarda yılbaşına özel fırsatlar!

Daikin, 2015 yılına daha konforlu bir başlangıç yapmak isteyen müşterilerini düşündü ve yılbaşına özel bir kampanya hazırladı. Yeni yılda klima sahibi olmak isteyen herkes özel fırsatlarla Daikin klima sahibi olabilecek.

Daikin Eskişehir'deki ilk showroom'unu açtı!

Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Türkiye’deki büyüme atağını sürdürüyor. Bayileri kanalı ile Türkiye genelinde yaygınlaşan Daikin, Eskişehir de yaptığı yeni açılışla showroom sayısını 189’e çıkardı.

Daikin klimalarda Ağustos indirimi sürüyor!

Yağışlı havaların ardından artan nem ve sıcağa karşı Daikin, yeni bir indirim kampanyası başlattı. Daikin, nemden ve sıcaktan bunalan herkesi yüzde 15’e varan indirimlerle klima sahibi olmaya davet ediyor.

Daikin Türkiye çalışanlarıyla 2014 hedeflerine odaklandı!

İklimlendirme sektörü firmalarından Daikin Türkiye, geleneksel yıllık değerlendirme toplantılarını çalışanları ile yaptı. Daikin Türkiye Genel Müdürlük ve Hendek Fabrikası çalışanlarının buluştuğu toplantılarda, yeni hedefler üzerinde duruldu...

Daikin, yeni ürünü Integrity Plus'u tüketicilerin beğenisine sundu!

Daikin, Airfel kombi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. Şirket, Airfel'in kombi markası Integrity' nin yeni modelini tüketicisinin beğenisine sundu...

Daikin 24 Eylül'de basın toplantısı düzenliyor!

Daikin Türkiye yılın ilk yarısının değerlendirileceği ve yeni döneme ilişkin hedef ve beklentilerin açıklanacağı bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantı, Çırağan Sarayı'nda 24 Eylül Salı günü saat 09.30'da gerçekleştirilecek...

Daikin yeni tasarımlar Haberi

Daikin yeni tasarımlar

Mucidi olduğu VRV sistemlerine yepyeni bir model ekleyen Daikin, kullanıcılarına daha yüksek konfor ve daha verimli bir sistem sunuyor. Kendisinden önceki tüm modellerin üstün özelliklerini bünyesine toplayan Daikin VRV IV HR, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yaparken, daha kolay montaj, daha düşük karbon salınımı gibi özellikleri ile de fark yaratıyor.


İklimlendirme sektörünün dünya devi Daikin, tasarruf ve verimlilik artırıcı yeniliklerine devam ediyor. Daikin, 1982 yılında iklimlendirme sektörüne kazandırdığı VRV sistemlere (Değişken Soğutucu Akışkan Hacmi - Variable Refrigerant Volume) yeni özellik kazandırarak, yine bir ilke imza attı. Daikin, sektörünün ilk ve tek değişken akışkan sıcaklığı teknolojisi (VRT) ile üretilen ısı geri kazanımlı VRV IV HR serisini gayrimenkul yatırımcılarının beğenisine sundu.


Daikin’in Avrupa’dan hemen sonra Türkiye’ye sunduğu VRV IV HR, bir ortamda ısıtma...