07 / 05 / 2024

Daire Başkanı Abdullah Gökçeli

Daire Başkanı Abdullah Gökçeli

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım beraberindekiler Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyarette bulundu. Hacısalihoğlu, "Bugün iki önemli sektör olan sanayi ve inşaat sektörlerinde büyük bir açık verilmiş durumda" dedi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Alpkökin: İstanbul'da durdurulmuş bir metro hattı yok!

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin İstanbul'daki raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Pelin Alpkökin İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Raylı Sistemler Daire Başkanlığına,  Japonca ve İngilizce bilen Doç. Dr Pelin Alpkökin’i atandı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Abdullah Aksoy: Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunuyoruz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı M. Abdullah Aksoy, Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunduklarını söyledi.

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.

Kadir Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor, Albayrak son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından brifing aldı...

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaca oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yerine ise Ahmet Karaca atandı.

Daire Başkanı Abdullah Gökçeli Haberi

Daire Başkanı Abdullah Gökçeli

Daire Başkanı Abdullah Gökçeli, İl Müdürü Mustafa Sezgin, Şube Müdürü Servet Kaba ile birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret eden Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım, Trabzon'da belirlenecek öncelikli istihdam konularında görüşmede bulundu. 


Görüşmede konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkam M.Suat Hacısalihoğlu ülkenin geleceğine katkı vermek için istihdam alanında eğitime ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Geçici istihdamın çözüm getirmediğini savunan Hacısalihoğlu," 6 aylık veya 9 aylık işler sürdürülebilirlik sağladığına ben katılmıyorum. Rakamlara istihdam sağlanmış olarak yansıyor ama gerçek bir çözüm getirmiyor" dedi. 

Hacısalihoğlu Trabzon'da işsizliğin 6.2 değerinden 6.9 bandına yükseldiğini anımsatarak bununda doğruluğunun tespit edilmesi gerektiğini dile getirdi. Hacısalihoğlu "Bizim yakından takip ettiğimiz aktif işgücüdür. Şu anda 110 bin civarında SSK'lı...