03 / 05 / 2024

daire fiyatına satılık ada

daire fiyatına satılık ada

Yunanistan’da ada almak isteyip de bu hayaline ulaşamayanların ise dünyanın başka yerlerinde hâlâ şansı devam ediyor. Bazılan güzelliğinden gerçek değilmiş hissi veren bu adalardan 200 bin dolardan daha ucuz olanı bile var.

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ortalama satılık konut metrekare fiyatı 15 bin TL'ye ulaştı! Ev alacaklar dikkat! 

Geçtiğimiz senenin Kasım ayına göre, Türkiye genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare fiyatı yüzde 174,1 arttı ve 15 bin 072 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Bankalardan yarı fiyatına satılık evler!

Türkiye genelinde hizmet veren birçok banka kendilerine ait icralık konutları satılığa çıkardı. Her bütçeye uygun olarak satılan evlerin fiyatı 35 bin TL'den başlıyor. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Galler'de ev fiyatına satılık köy!

Galler'de bulunan ve tarihi köy özelliğine sahip olan Aberllefenni, 2 odalı daire fiyatına satışa çıkartıldı.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Sahrayıcedit Koz Mesa satılık daire!

Sahrayıcedit Koz Mesa satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 28 katlı tek blokta toplam 280 daireden meydana gelen proje 8 bin 279 metrekare arsa alanına sahip. 

Seba Suites Kağıthane satılık daire!

Seba Suites Kağıthane satılık daire fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları!

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları peşinde 295 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 300 TL'den başlıyor...

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

daire fiyatına satılık ada Haberi

daire fiyatına satılık ada

Yunanistan’ın ekonomik krizden çıkmak için adalarını satılığa çıkardığı günleri hepimiz hatırlarız. Kum, deniz ve güneş üçlüsünü sevenlerin iştahım kabartan bu uygulama, maddi gücü yetenleri ada sahibi yaptı. Yunanistan’da ada almak isteyip de bu hayaline ulaşamayanların ise dünyanın başka yerlerinde hâlâ şansı devam ediyor. Bazılan güzelliğinden gerçek değilmiş hissi veren bu adalardan 200 bin dolardan daha ucuz olanı bile var. Üstelik bu fiyat büyük bir şehirde alacağınız bir evle aynı fiyata denk gelebilir. Zira İngiltere’de şahlan birçok ev 400 bin dolar veya üzerinde bir fiyata satılıyor, İstanbul’da ise pek de gözde olmayan semtlerde bir daireye 300-400 bin TL para harcanıyor. Güney Pasifik’te Tonga ve Tahiti; ya da Amerika’da Belize, Alaska ve Kanada’da yer alan müthiş manzaralı adalar şimdilerde alıcılarını bekliyor.


Bu...