03 / 05 / 2024

Daire ne zaman alınır

Daire ne zaman alınır

Alaydın Yapı A.Ş. satış ve pazarlama müdürü Dilek Yaldız, "Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler konut almak için doğru zamanı merak ediyor. İnşaat şirketleri çok cazip kampanyalar sunuyorlar''dedi.

Kale Grubu Daire Kartal projesi ne zaman teslim?

Kale Grubu'nun ilk konut projesi olan Daire Kartal'da ev fiyatları 254 bin liradan başlayarak değişiyor. Peki Kale Grubu Daire Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

Bizimtepe Aydos daire teslimleri ne zaman?

Bizimtepe Aydos Residence'de yüzde 5 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Peki Bizimtepe Aydos daire teslimleri ne zaman?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Eval Park daire teslimleri ne zaman?

Daire seçeneklerinin 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede 870 daire bulunuyor. Projede daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Peki Başakşehir Eval Park daire teslimleri ne zaman?

Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

İlgi Yönetim imzası gerçekleşecek olan Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü yapılacak. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanlar satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?

Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?

Sea Pearl daire teslimleri ne zaman?

İstanbul Ataköy sahilde, 2,7 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy 'de banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün. Peki Sea Pearl daire teslimleri ne zaman yapılacak?

Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Daire fiyatlarının 160 bin TL ile 650 bin TL arasında farklılık gösteren Westside İstanbul Konutları'nda 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap satışları devam ediyor. Peki Concord İstanbul daire teslimleri ne zaman yapılacak?

Manzara Adalar Kartal daire teslimleri ne zaman?

Manzara Adalar projesindeki dairelerin alanları 62 metrekare ile 291 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Peki Manzara Adalar Kartal daire teslimleri ne zaman?

Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?

Semerkand Line Bakırköy projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Kale daire teslimleri ne zaman başlıyor?

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Topkapı'da yükselen ve 599 daireden oluşan Topkapı Avrupa Konutları Kale 37 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Avrupa Konutları Kale daire teslimleri ne zaman başlıyor?

Semerkand Line Bakırköy daire teslimleri ne zaman?

Semerkand Line Bakırköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Semerkand Line Bakırköy daire teslimleri ne zaman?

Daire ne zaman alınır Haberi

Daire ne zaman alınır

Gayrimenkul sektöründe mevsim durgunluğunun yanı sıra, terör olayları, yüksek seyreden faiz oranları, ülkemizdeki son siyasi gelişmeler nedeniyle, meydana gelen olumsuzluklara karşı, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları frenlemişti. Son kaların faiz indirimine gitmesi nedeniyle sektörün hareketlenmeye başladığına vurgu yapan Alaydın Yapı A.Ş. satış ve pazarlama müdürü Dilek Yaldız, sektörün son durumu hakkında gazetemize ilginç bilgiler verdi. 



Dilek hanım, bize sektörün son durumunu ve geldiği noktayı açıklar mısınız? 



Gayrimenkul sektörü esnek ve değişken bir yapıya sahip olduğu için, yatırımcılara her geçen gün yeni fırsatlar ve seçenekler sunuluyor. Çevresel ve mevcut koşulları iyi bir şekilde analiz etmek, doğru lokasyon ve zamanda doğru kararları alabilmek, yatırım risklerini minimize ederek, kazançlı çıkmamıza olanak tanır. Türkiye'nin son zamanlarda zorlu bir süreçten geçtiğini görüyoruz. Ancak bu süreçten güçlenerek...