04 / 05 / 2024

Daireler kaç metrekareden başlayacak

Daireler kaç metrekareden başlayacak

Stüdyo dairelerde "En küçük yaşanabilir metrekare nedir ve nasıl kullanılmalıdır?" tartışması, sosyal ve hukuksal boyutları ile denetlenecek. Türkiye'deki en küçük metrekare ile diğer ülkeler arasında önemli fark var.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımların yıkılması için tebligat gönderildi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak kısımlarının yıkılması için tebligat gönderildi.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak bölümler yıkılacak!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villadaki kaçak yapılan bölümlerin 15 gün içinde yıkılacağı açıklandı.

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Porta Vadi Kağıthane fiyat ve ödeme bilgisi!

Porta Vadi Kağıthane fiyat ve ödeme bilgisi kapsamında projedeki daireler 904 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Tüm Yapı imzası taşıyor...

Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Kağıthane Talatpaşa'da inşa edilen Resim Modern projesinde 1+1 daireler 282 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Resim Modern Kağıthane fiyatlar!

Resim Modern Kağıthane fiyatlar bilgisi kapsamında projede daireler 282 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kağıthane Tempo City satış fiyatları 2017!

Kağıthane Tempo City satış fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 618 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzası taşıyan projede daireler 2019 yılında teslime edilecek...

Daireler kaç metrekareden başlayacak Haberi

Daireler kaç metrekareden başlayacak

Toplu konut seferberliğinin hiç bitmediği ülkemizde, özellikle son 3 yıl içinde yapılan 15002000 konutluk tüm projelerde, arazi içinde, yola yakın, gürültüye yakın, çöp atım noktasına yakın, AVM üstünde, ana cadde dibinde kısaca ticari bakış açısının körüklediği "tehlikeli ve arızalı" bölgeler, 0+1 ve 1+1 dairelere ayrıldı. 1500-2000 konutluk projelerde en küçük daire adedi yani 0+1 ve 1+1 daireler, 2+1 konut adedi ile ya aynı sayıda ya çok az altında tutuldu. Kısaca, 0+1 ve 1+1 daireler, 2+1 dairelerle yarıştırıldı. Ancak bir farkla. En küçük daireler toplu konutların üvey evlatları olarak itilmiş noktalara yerleştirildi, yerleştiriliyor. Mümkünse siteden izole, site hayatının dışında konumlanıyor. Havuzu görmüyor, yeşile bakmıyor! 



YAŞANABİLİR EN KÜÇÜK METREKARE 

"En küçük yaşanabilir metrekare nedir?" sorusunun tek bir cevabı yok. Ülkelerin kültürel, sosyo ekonomik...