22 / 05 / 2024

dalga kıran projesi ne zaman bitecek

dalga kıran projesi ne zaman bitecek

Ekrem Demirtaş, dalgakıran projesini 2014'te hayata geçireceklerini açıkladı. Demirtaş, "Zor bir yılın bizi beklemesine rağmen, İzmir'i bir dünya kenti yapmak ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bir program ve bütçe hazırladık" dedi.

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Adana Büyük Sanayi Projesi için başvuru başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 160 adet hayata geçirecek. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları ne zaman?

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Büyük Ova Projesi'yle 184 ova, sit alanı ilan edilecek!

Tarım arazilerinin tarım dışı kullanımını önlemek için hayata geçecek olan Büyük Ova Projesi’yle 184 tarımsal potansiyeli yüksek ova, tarımsal sit alanı ilan edilecek.

Büyük Körfez Projesi ile hedef yüzülebilir Körfez!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği yatırımlarla İzmir Körfezi'nde büyük bir dönüşümü gerçekleştirirken, yaşama geçireceği Büyük Körfez Projesi ile de hedefini "Yüzülebilir Körfez" olarak belirledi.

Alsancak Dalgakıran Projesi revize edildi!

Alsancak’taki Dalgakıran Projesi’ni revize ettiklerini dile getiren İTO Başkanı Ekrem Demirtaş “Pasaport İskelesi, kıyıdaki yat yanaşma yerleri ve seyir terası platformunu kaldırıldık” dedi.

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi, Ünsal Kıran Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Molla Ferani Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta açıldı.

Büyük Melen Projesi'nde son durum ne?

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İstanbul’un içme suyu ihtiyacının büyük bir kısmını karşılaması amacıyla yapımına başlanan “Büyük Melen Projesi” inşaat alanında incelemelerde bulundu.

dalga kıran projesi ne zaman bitecek Haberi

dalga kıran projesi ne zaman bitecek


İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş, "Üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bir program ve bütçe hazırladık" dedi


İzmir Ticaret Odası (İTO), 43 milyon 700 bin liralık 2014 yılı bütçesini onayladı. Meclis toplantısında konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Pasaport'taki dalgakıran projesini 2014'te hayata geçireceklerini açıkladı. Demirtaş, "Zor bir yılın bizi beklemesine rağmen, İzmir'i bir dünya kenti yapmak ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bir program ve bütçe hazırladık" dedi. 


Agora kazıları

2014 programını 'Ticarete Yön Veren Köklü Bir Kurum: İTO' olarak belirlediklerini dile getiren Demirtaş, Agora kazılarına yine sahip çıkacaklarını belirterek, artık İzmir'in kalbinde turistlere sunabilecekleri arkeolojik alan olduğunu söyledi. Dalgakıran projesinden bahseden Demirtaş, bu konuda hazırladıkları animasyonu meclis üyelerine gösterdi. Demirtaş, "Şimdi kıyı bölgesini planlayan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile...