04 / 05 / 2024

Dalyan tatil alanları

Dalyan tatil alanları

Muğla Valisi Amir Çiçek (sağ 3), Dalyan'daki turizm olanaklarını incelemek üzere Dalyan Kanalı, Kaunos Antik Kenti, Kaya Mezarları ve Sultaniye Kaplıcaları'nın da bulunduğu alanda inceleme yaparak bilgi aldı.

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Devremülk alırken bunlara dikkat!

Tatilcilerin sezonu açmasıyla, devremülk satın alımları arttı. Ancak, devremülk ve devre tatil alanlar dolandırıcıların radarına girdi. Mağduriyet yaşamamak için haklarınızı bilin.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Turizm alanlarında yapılaşma şartları!

Konaklama amacıyla kullanılan, otel, motel, tatil köyü, pansiyon, kamping, apart otel ve hostel gibi turizm tesislerinin bulunduğu alanlar oluyor. Peki, turizm alanlarında yapılaşma şartları nelerdir?

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Dalyan Prestige Çeşme fiyatları!

Konut alanlarının 250 metrekareden başladığı Dalyan Prestige projesi İzmir İl'i Çeşme İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Dalyan Prestige Çeşme fiyatları 700 bin Dolar'dan başlangıç gösteriyor.

Yunusoğlu Dalyan Prestige!

Toplam 20 bin metrekare arsa alanına inşa edilen proje İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde yükseliyor. Yunusoğlu Dalyan Prestige projesinde konutların alanları 250 metrekareden başlıyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak dönemlere göre farklılık gösteriyor. 24 ay vade fırsatı sağlayan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Ortak alanlar üzerinde devremülk sahiplerinin hakları!

Devre tatil sözleşmeleri ile karıştırılan bir sınırlı mülkiyet hakkına devre mülk deniyor. Peki, Ortak alanlar üzerinde devremülk sahiplerinin hakları nelerdir?

Sky Tower Hotel Akçakoca tatil kampanyası!

Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip olan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil imkanı sağlanıyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca tatil kampanyası...

1982 yılında Arap işadamlarına tatil köyü satılmış!

1982 yılında Silivri'de 68 villadan oluşan tatil köyü, Suudi Arabistanlı işadamlarına satılmış. 5 milyon 200 bin dolara satılan ''Mehmetler Tatil Köyü''nde yat limanı, lokanta, gazino, diskotek ve oyun alanları bulunmaktaymış.

Dalyan tatil alanları Haberi

Dalyan tatil alanları

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesindeki termal kaynakların da turizme kazandırılması için çalışma yürütülüyor. Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalyan'daki turizm olanaklarını incelemek üzere Kültür Turizm Müdürü Veli Çelik ile Dalyan Kanalı, Kaunos Antik Kenti, Kaya Mezarları ve Sultaniye Kaplıcalan'mn da bulunduğu alanda tekneyle inceleme yaparak bilgi aldı. Çiçek, Dalyan Mahallesi'nin yerli ve yabancı turistlerden ilgi gördüğünü belirterek. bölgenin her vıl yaklaşık 800 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi. 


200 TÜR KUŞ VAR 

Dalyan Mahallesinin sahip olduğu tarihi ve kültürel özelliklerle turizme çok önemli katkısı bulunduğunu belirten Çiçek, "Denizin, kumun güzelliğinin yanında Dalyan kanalındaki sazlıklarda 200 değişik türde kuş çeşidi, kral mezarları var, Kaunos antik kenti var. Dalyan, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın markası olan biı- turizm yöremiz" dedi. Yaz sezonunda Dalyana gelen...