27 / 04 / 2024

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için



Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Bu durum ise kiralık villa tatilini, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için tatilini şimdiden planlamak isteyen tatilseverlerin yeni gözdesi haline getirdi. Hem önlem amaçlı uygulanan yasaklara ve yeni kurallara uymak hem de bu sürecin psikolojik yorgunluğunu 'sıfır temaslı' konaklamalar yaparak atlatmak mümkün.

Kovid-19 salgını sürecinde sosyal mesafe kurallarına uyarak izole yılbaşı tatili yapmak isteyenlerin en popüler tercihleri arasında kiralık villalar ilk sırada bulunuyor. Posta'da yer alan habere göre; Kovid-19 vakalarının tekrar artışa geçmesiyle beraber önlem amaçlı yasaklar yeniden uygulanmaya başlandı. Salgın kısıtlamaları nedeniyle yılbaşı tatilinde evlerinde kalmak istemeyen kişiler sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde tatil yapabilmek amacıyla kiralık villa seçeneğine yöneldi. 

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Salgın sürecinde kalabalıktan uzak, izole ve güvenilir tatil geçirmek isteyenlerin tercihinin yıl boyunca kiralık villalar olduğunu belirten Hellovillam kurucusu Sercan Korkuç, “Yılbaşı tatilini evlerinde geçirmek istemeyip, tatil planı yapan tatilciler için de yine villa tatillerine rağbet hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye’nin dört bir yanında yüzlerce villa portföyü ile kiralık villa hizmeti sunan Hellovillam, pandemi döneminde yapılabilecek her zevke ve bütçeye yönelik güvenilir izole konaklama seçeneği sunuyor. Sadece misafirlere özel villalarda ev konforu ve bir villanın lüksünü bir arada bulmak mümkün.

Misafirlerimizin talebine istinaden, konaklama öncesi düzenli şekilde temizliği yapılmış ve dezenfekte edilmiş bir ortamda, akla gelebilecek tüm imkanları barındıran inanılmaz bir konaklama hizmeti veriliyor. Konforlu, lüks, modern ya da doğayla baş başa gibi çok farklı tarzlarda seçeneklerin olması, tüm kullanıcı beklentilerini karşılayacak şekilde sunuluyor” diye konuştu.

Yılbaşı tatilinin gözde rotası Sapanca

İstanbul’a yakın tatil rotaları arasında bulunan Sapanca; dinlenmek, doğada vakit geçirmek, sevdikleri ile keyifli zaman geçirmek ya da romantik bir tatil planlayanlar için tüm sezonlarda en ideal konaklama seçeneklerden biri oldu. Sapanca konaklamaları çevre şehirler tarafından sık sık tercih edilirken en çok ziyaret ise İstanbul’dan gerçekleştiriliyor.

Yılbaşı tatili için misafirlerin kiralık villaları tercih ettiğini, özellikle İstanbul’a yakın mesafede konumlanan Sapanca’nın en çok tercih edilen gözde yerlerden biri olduğunu dile getiren Korkuç, “Sapanca’nın doğası, yazın ayrı kışın ayrı güzellikler barındırıyor. Bu nedenle Sapanca doğası gereği hem çok romantik hem de çok dinlendirici huzurlu bir tatil seçeneği haline geliyor.

Çevre iller tarafından yoğun ilgi gören Sapanca’nın en çok ziyaretçisi ise İstanbul’dan oluyor. İstanbul ile Sapanca arasında yaklaşık 1,5 saatlik bir mesafe bulunuyor. Pandemi sürecinde ruhen toparlanmak ve rahatlamak isteyen konuklarımızın birçoğu özellikle İstanbul’dan geliyor. Hafta sonunu Sapanca’nın en güzel mevkiilerinde yer alan villalarımızda tabiatla baş başa geçiriyor” açıklamasında bulundu. 

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

2021 Yaz Tatili İçin Erken Rezervasyon Dönemi Başladı

Korkuç, tüm dünyanın Kovid-19 salgını sebebiyle yorgun geçen bir yılı geride bırakmak üzere olduğunu, 2021 tatil planlarının ise şimdiden ajandalarda yer alamaya başladığını belirtti. Korkuç, “2020 yılı salgının gölgesinde kalarak birçok tatil alışkanlıklarını değiştirdi. Gerek aşı çalışmalarının umut vadeden olumlu gelişmeleri gerek pandemi sürecine alışılması 2021 tatil planlarına hız kattı.

Pandeminin ilk gününden beri hizmetlerimizi bu değişimlere cevap verecek en iyi şekilde sunuyoruz. Korunaklı tatil imkanının yanı sıra özel havuzlu yüzlerce villamızla misafirlerimizin hiç bitmesini istemeyecekleri ve kendilerini evlerinin konforunda hissedecekleri bir tatil geçirmelerini sağlamaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda misafirlerimize uygun fiyatlı ve izole tatili daha ulaşabilir kılmak için 2021 erken rezervasyon kampanyalarımızı başlattık” şeklinde konuştu. 

Sıfır temaslı hijyenik villalar

Tatil ve konaklama tercihleri Kovid-19 salgını beraber tamamen değişti. Konaklama konseptlerinde hijyen en önemli ve aranan ilk kriter oldu. 

Kiralık villalara talep durmuyor!


Geri Dön