08 / 05 / 2024

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat iletişim

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat iletişim

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren sınırlı yükselişe devam ederken bugün rüzgar terisne döndü. Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül 2023 dolar/TL kuru.

Yenilenebilir enerjinin payı artıyor! Güneş ve rüzgar elektrik üretiminde nükleeri geçti!

Enerji Enstitüsü’nün raporuna göre yenilenebilir enerjinin payı tüm dünyada güçlü biçimde artmaya devam ediyor. Solar kaynaklı enerji üretimi geçen yıl yüzde 25, rüzgar kaynaklı üretim yüzde 13 oranında artış gösterdi.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons altın 1976 dolar olurken altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor. Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 24 Mayıs 2023 altın fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk bakın! 26 Kasım 2022 güncel altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta altın fiyatları yüksek seviyelerle haftayı kapatırken, bu hafta altın fiyatlarına rüzgar tersine döndü. Dün güne yukarı yönlü başlayan altın gün içinde değer kaybederek düşüşe geçti. Altın hafta sonunun ilk gününe de değer kayıpları ile başladı. İşte güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarında Polonya rüzgarı! Tersine döndü! Rakamları görenler ''eyvah'' dedi! 17 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları dün hızlı yükselişine devam ederken ons altın 1770 doları test etti. Bugün ise altın fiyatlarında ''Polonya rüzgarı'' etkili oldu ve altın fiyatları düştü. Son dakika altın fiyatlarını görenler ''eyvah'' dedi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte canlı 17 Kasım 2022 altın fiyatl

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Bugün gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Yatırımcılar hemen bakın!

Yatırımcılar dikkat! Gümüş fiyatlarında rüzgar bugün tersine esiyor!

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarında bugün rüzgar terse esmeye başladı. Altın ile birlikte gümüş fiyatları bugün yükseldi. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Gümüş rüzgarı kısa sürdü! Gümüş fiyatlarında son durum! İşte gümüş fiyatı 23 Nisan 2022...

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü rüzgar kısa sürdü. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum...

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat iletişim Haberi

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat iletişim

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited konusu:
MADDE 3: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A.) Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. Rüzgâr ve güneşle faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça parça ve tüm olarak imalatını, ithalat ve ihracatını ve dahi ticaretini yapmak. B.) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli izin ve lisansları almak, her...