09 / 05 / 2024

danfoss enerji çözüm önerileri

danfoss enerji çözüm önerileri

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’nda sergiledi. Danfoss Türkiye, birçok yeni ürününün de Türkiye lansmanını fuarda yaptı...

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

TürkAkım Türkiye'nin bölgedeki etkisini artıracak kilit çözüm!

Ankara Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Salih Yılmaz, TürkAkım'ın enerji arz güvenliği için kilit bir çözüm olacağını kaydetti.

Aksa Enerji, Afrika’nın enerji ihtiyacına çözüm getiriyor!

Afrika-Türkiye Ekonomi ve İş Forumu’nda görüşmelerini hem bakan hem de şirket düzeyinde sürdüren Aksa Enerji, Afrika ülkelerindeki enerji ihtiyacına yatırımlarıyla çözüm getirmeyi hedefliyor.

Güneş enerjili çatı sistemleri enerji sorununa çözüm olabilir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dünyanın en önemli gündem maddesi olan enerjide Türkiye’nin güneş gibi çok değerli doğal bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, güneş enerjili çatı sistemlerinin enerji sorununa çözüm oluşturacağını söyledi.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Fuat Gözüm Yenimahalle'de okul yaptıracak!

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Pendik Belediyesi Verimli Enerji Kullanımı Yarışması sonuçlandı!

Pendik’te evlerde enerji tüketimini azaltmak amacıyla yürütülen proje kapsamında düzenlenen “Verimli Enerji Kullanımı Yarışması” sonuçlandı. En fazla tasarrufu yaparak buzdolabı kazanan hanımlar, nelere dikkat ettiklerini anlattılar.

Bursa'daki çarpık yapılaşmaya karşı çözüm nedir?

Çarpık yapılaşmaya karşı savaş açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, "Tek çözüm emsal artışı. Bursa'yı yıkıp yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Çarpık kentleşme sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Hüseyin Sözlü, çarpık kentleşmeden kaynaklanan sorunların çözümünün kentsel dönüşümden geçtiğini belirtti. Sözlü: "Kentsel dönüşümü, hem depreme dayanıklı yapıtlar, oluşturmak hem de şehircilik açısından kaçırılmış olan fırsatın telafisi olarak değerlendi

CR Yenilenebilir Enerji Çözümleri ve Teknolojileri Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CR Yenilenebilir Enerji Çözümleri ve Teknolojileri Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Kerem Uzunoğlu 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Esen Sokak'ta kuruldu.

Yakamoz Tr Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yakamoz Tr Enerji Çözümleri Anonim Şirketi M.J. Anwar Ali Wazir tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Modernnest Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak!

Tamamı 1+1’den oluşan Modernnest projesi, Manisa'nin gelişmekte olan bölgesi Güzelyurt Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak.

danfoss enerji çözüm önerileri Haberi

danfoss enerji çözüm önerileri


Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’nda sergiledi. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ISK Sodex Fuarı’na geniş bir ürün yelpazesi ile katılan Danfoss Türkiye, birçok yeni ürününün de Türkiye lansmanını fuarda yaptı.


HVAC alanındaki yenilikleri yakından görmek ve Danfoss uzmanlarından bilgi almak isteyen sektör profesyonellerini Danfoss standında ağırlayan Danfoss Isıtma Çözümleri Pazarlama ve Destek Hizmetler Müdürü İbrahim Bilgiç, “Sahip olduğumuz 80 yıllık mühendislik birikimimizi fuar ziyaretçileri ile paylaşmaktan mutluluk duyduk” dedi. 


Bilgiç, “Bölgesel Isıtma, Güç Elektroniği, Isıtma Çözümleri, Ticari Kompresörler ve Soğutma Sistemleri alanlarında çok geniş bir ürün yelpazesi ile ISK Sodex Fuarı’na katıldık. Fuarda sergilediğimiz ürünler arasında; Termostatik Radyatör Vanaları, Döşemeden Isıtma Sistemleri, DEVI Isıtma Kablosu Çözümleri, Daire İstasyonları, Kalorimetreler,...