23 / 05 / 2024

danfoss ısıtma sistemi

danfoss ısıtma sistemi

Danfoss’un ‘DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’ Beyzade Konağı’na konfor getiriyor. Danfoss’un DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi, daire sahiplerine önemli avantajlar sağlayacak.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Sitede ısıtma sistemi değişikliği nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bireysel kombi sistemine geçmek istiyoruz. Bize, yönetim planımızı 4/5 oy oranıyla değiştirerek apartman yönetimine geçmemiz, sonra apartman yönetimlerinin her apartmanda yüzde 51 ile bireysel doğalgaza geçmesi önerildi. Bu mümkün mü?' sorusunu yanıtladı.

Merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku!

Merkezi kalorifer sistemlerinde evlerin büyüklüğüne, arsa payına göre ısınma parası ödenir. İşte merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku...

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

Ordu Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Ordu Stadı'nda inşaat çalışmaları şu an yüzde 90 oranında tamamlandı. Ordu Büyükşehir Başkanı Yılmaz, "Statta çim serilmeden önce ısıtma sistemi, sulama sistemi, kumlama, drenaj ve havalandırma gibi çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalarda da sona gelindi" dedi. 

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Mahalli Yerleştirme Sınavı sistemi konut piyasasını canlandırdı!

TEOG sınavının kalkmasıyla yeni açıklanan Mahalli Yerleştirme Sınavı sistemi emlak piyasasını da canlandırdı. 

İstmarin projesine Danfoss katkısı!

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Isınma sistemi olmayan ev için aidat verilir mi?

Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Isınma sistemi olmayan ev için aidat verilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

danfoss ısıtma sistemi Haberi

danfoss ısıtma sistemi

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, DEVI Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi ile Akyapı İnşaat’ın projesi olan Beyzade Konağı’nın sakinlerine konforlu bir yaşam sunuyor. 29 dairelik butik bir proje olan Beyzade Konağı, İstanbul’un hızla büyüyen modern ilçesi Başakşehir’in en gözde caddesi olan Yeşil Vadi Caddesi üzerinde yükseliyor. Beyzade Konağı’nın her dairesinde bulunacak olan özel mermer ve çini kaplamalı hamamlarda kullanılacak olan Danfoss’un DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi, daire sahiplerine önemli avantajlar sağlayacak.


20 yıl garantili ve bakım gerektirmiyor

Kurulumu son derece kolay olan döşemeden ısıtma sistemi, çok hızlı devreye girme özelliğine sahip. 20 yıl garantili olan sistem bakım da gerektirmiyor. Hamamlarda kullanılan sulu ve radyatörlü sistemlerde; sıcak su iletmekten, farklı sıcaklıklardaki suların karıştırılmasına, yüksek kapasitedeki kazanların yaz mevsiminde bile...