03 / 05 / 2024

Daniel Radcliffe çocukluk evi

Daniel Radcliffe çocukluk evi

Beyazperdenin en ünlü büyücüsü Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in çocukluk yıllarında yaşadığı ev yeni sahibini bekliyor.Anlatılanlara göre Radcliffe, Harry Potter rolü için seçildiğini de bu evin banyosunda yıkanırken öğrendi.

Philipp Daniel Haas Kimdir?

Philipp Daniel Haas kimdir? Philipp Daniel Haas’ın mesleği nedir? Philipp Daniel Haas nereden mezundur? İşte detaylar!

Donald Trump'ın çocukluk evi 3 milyar dolara satışta!

ABD Başkanı Donald Trump'ın çocukluğunu geçirdiği, New York'taki müstakil ev tekrar satışa sunuldu. Evi elden çıkarmakta bir hayli zorlanan emlakçı, Trump'ın destekçilerini gözüne kestirdi.

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Daniel Deniz tarafından kuruldu.

IG Danex Global İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IG Danex Global İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Daniel Geofrey Ikechukwu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul hizmetleri MASSE ile tek elde toplandı!

Seyhun Acar, ticaret hayatına çocukluk yıllarında su satarak başladı.  Sigorta ve kuyumcuk gibi farklı sektörlerdeki başarılarından sonra, gayrimenkul alım satımında A’dan Z’ye her hizmeti birleştirdiği özgün bir marka oluşturdu. 

Herkes mimar olabilir diyorum, mimarlar kızıyor!

Berlin’deki Yahudi Müzesi ve New York’taki Dünya Ticaret Merkezi ana planıyla tanınan efsane mimar Daniel Libeskind’i Londra RIBA’da izliyorum. Bakın efsane mimar neler anlatıyor?

Donald Trump’ın çocukluk evi geceliği 725 dolara kiralanıyor!

New York’un Jamaica Estate bölgesinde bulunan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın çocukluk evi Airbnb’den geceliği 725 dolara kiralanıyor. 

İsrail, Necef Çölü'nde yeni yerleşim birimleri kuracak!

İsrail hükümetinin, ülkenin güneyinde yer alan Necef Çölü'nde Daniel ve Nitsanit adıyla iki Yahudi yerleşim birimi kurulmasına onay verdiği belirtildi.

Malatyalı Ahmet Seheryıldızı, ceviz ağacına dubleks ev yaptı!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, emekli memur Seheryıldızı, ceviz ağacına iki katlı ahşap ev yaparak çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

Daniel Radcliffe'in çocukluk evi 1.45 milyon sterline satılıyor!

Beyazperdenin en ünlü büyücüsü Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in çocukluk yıllarında yaşadığı ev yeni sahibini bekliyor.Anlatılanlara göre Radcliffe, Harry Potter rolü için seçildiğini de bu evin banyosunda yıkanırken öğrendi.

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yelena Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Başakşehir, İ.O.S.B Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Çanakkale'de ÇABA ÇAM yeni binası hizmete girdi!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nin (ÇABA ÇAM) yeni binası gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete girdi.

Angelina Jolie'nin New York'taki çocukluk evi 2 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un ünlü aktrisi Angelina Jolie'nin ABD'nin New York kentinde bulunan çocukluk evi, 2 milyon dolara satışa çıkartıldı.

Daniel Radcliffe çocukluk evi Haberi

Daniel Radcliffe çocukluk evi

Beyazperdenin en ünlü büyücüsü Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in çocukluk yıllarında yaşadığı ev yeni sahibini bekliyor.



Şu anda 26 yaşında olan Radcliffe'in 12 yaşına kadar ailesiyle birlikte oturduğu Batı Londra'daki Fullham'da bulunanev 1. 45 milyon sterline satışa sunuldu.



Radcliffe, sinema oyuncusu olarak kariyerine başladığında ailesi de bu evden taşındı. Anlatılanlara göre Radcliffe, Harry Potter rolü için seçildiğini de bu evin banyosunda yıkanırken öğrendi.



Daniel Radcliffe'in çocukluk evi dört yatak odalı ve oldukça geniş. Evin iki yatak odası ve bahçeye açılan bir mutfağı bulunuyor.



Radcliffe, sinema kariyerine başladıktan sonra New York'a taşındı.