27 / 06 / 2024

Daniela İpekel

Daniela İpekel

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te Cem Pekel tarafından kuruldu.

Hollanda gayrimenkul sektörü için fırsat taşıyor!

Lahey Ticaret Müşavir Yardımcısı Aşkın Pekel, 'Hollanda Pazarı ve Ticaret Fırsatları'nda Hollanda'nın inşaat sektörü için fırsat taşıdığını dile getirdi. 

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Pekel ve Ömer Fahir Şen ortaklığında kuruldu.

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Marwane Mefteh Brahim Saidı, Daniela Kantaroğlu ve Bülent Oral Dinç imzasıyla kuruldu.

Lemi Gülman için 3 yıl hapis cezası istendi!

SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin kurulu toplantısında, Genel Kurul üyesi olan eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi.

Pekel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pekel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da, İbrahim Pekdemir, Ömer Elönü ortaklığında kuruldu.

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Daniela Marinova Hristova, Derya Dülgeroğlu ve Tülay Ersan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Daniela İpekel Haberi

Daniela İpekel

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1) Otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,  lokanta, kafeterya, çay bahçesi,konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.  2)...