19 / 07 / 2024

Danimarka ücretsiz araba

Danimarka ücretsiz araba

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.

Çilek, GTI Araba Karyola ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor!

Çilek, yeni ürün serisi “GTI Araba Karyola” ile otomobil tutkunu çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Görünümü ile son model bir arabayı andıran GTI, Türkiye’de ilk kez kullanılan teknolojisiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Wyndham Rewards otellerinde ücretsiz konaklama imkanı artık kolay!

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

Danimarka'da ücretsiz ev ve araba!

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.

Rüzgar Şef Danimarka mutfağını Bulvar 216'ya taşıyacak!

‘Hayatı çok sevme yeri’ sloganıyla geleneksel AVM anlayışından farklı yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216’da 29 Mart Pazar günü Danimarka mutfağının lezzetleri tadılacak.

Danimarka Trekroner'a göç edenlerden ev kirası alınmıyor!

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçilemiyor. Bir belediye ise şaşırtan kampanyaya start verdi. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşıyor..

Danimarka'da Trekroner'a taşınanlara ev ve araba veriliyor!

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçmek için ilginç bir adım atıldı. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.

Apple Danimarka'da dünyanın en büyük veri merkezini kuracak!

APPLE, Danimarka'nın Jylland yarımadasındaki Viborg şehri yakınlarında dünyanın en büyük veri merkezini kuracağını açıkladı.Bina inşaatı ise yaklaşık 10 yıl sürecek..

Apple, Danimarka ve İrlanda'da iki veri merkezi kuracak!

Apple, Avrupa’da iki yeni merkezi açacağını duyurdu. Apple CEO'su Tim Cook firmanın Danimarka ve İrlanda 'da iki yeni veri merkezi inşa edeceğini açıkladı.

Antalya Döşemealtı'na ücretsiz 3 tip ev projesi!

Döşemealtı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı.

Taurus'tan hem ev hem araba kazanmak için son 10 gün!

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

Döşemealtı Belediyesi'nden köyde yaşayanlara ücretsiz tip ev!

Döşemealtı Belediyesinin ücretsiz verdiği projelerle köyüne ev yaptıracak vatandaşlar inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacak...

Döşemealtı'nda ücretsiz tip ev projesi veriliyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı. Vatandaşların inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacağına dikkat çekildi.

İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nce (İSPARK) hayata geçirilen projeyle hastanelerin acil servislerine araçlarıyla gelen hasta ve yakınlarına ücretsiz vale hizmeti verilecek. Projeyle hastane işlemlerinin zaman kaybedilmeden yapılabilmesi hedefleniyor.

Danimarka ücretsiz araba Haberi

Danimarka ücretsiz araba

Belediyelerin alınmasını istedikleri önlemler arasında küçük taşra şehirleri ve kasabalardaki vergilerin ya tam kaldırılması ya da düşürülmesi gibi talepler var. Jylland yarım adasının kuzeyindeki Trekroner Belediyesi ise hükümetin önlem almasını beklemeden ilginç bur uygulamaya başladı. 


Belediye, düzenlediği tanıtım fuarında dışarıdan çocuklu ailelerin Trekronor'e göç etmeleri durumunda ilk iki aileden 4 ay süre ile ev kirası alınmayacağını ve bir araç verileceğini açıkladı. Şehirdeki alilerden oluşan yönetim kurulu ve belediye, şehirdeki firmaların sponsorluğu ile Trekroner'e taşınarak yaşamı denemek isteyen ilk iki aileye 4 ay süre ile 100 metre büyüklüğünde bir villa, otombil, ücretsiz çocuk yuvası veya boş zamanları geçirme kulübü, ücretsiz bahçe yardımı, şehrin marketinden ücretsiz alışveriş servisi, tüm spor tesislerinden ücretsiz yararlanma vaat etti. 


Şehir Halkı Yönetim Kurulundan Anne Nöhr Ringgren, Trekroner...