13 / 05 / 2024

danışmanlık şirketi Towers Watson

danışmanlık şirketi Towers Watson

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Towers Watson’un Küresel Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü Arif Gürdenli, son zamanlarda işletmelerin çalışanlara düşük enflasyon nedeniyle yüksek zamlar yapamadığını belirtti...

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efem Endüstriyel Danışmanlık Laboratuvar Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli Başakşehir'e yapıldı. 

Selman Yurdakul danışmanlık şirketi kurdu!

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi kuruldu!

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi 12 Eylül Perşembe günü Hakan Güneş tarafından kuruldu. 

GD Danışmanlık şirketi kuruldu!

GD Danışmanlık şirketi 15 mart 2017 de Funda Özergüven tarafından kurulmuştur.

Artı Deneyim Danışmanlık artık Ankara’da!

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirket Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Işıkal imzasıyla kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

Elveria Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elveria Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Himmet Elveriş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Trump Towers Mecidiyeköy Şişli'de kuruldu.

Soft Mühendislik Proje Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Soft Mühendislik Proje Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Şevket Sivri Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 360 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Uphill Towers Sitesi A Blok'ta kuruldu.

danışmanlık şirketi Towers Watson Haberi

danışmanlık şirketi Towers Watson

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketi Towers Watson’un Küresel Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü Arif Gürdenli, düşük seyreden enflasyon ve buna paralel gerçekleşen ücret artışları sebebiyle, şirketlerin son dönemde çalışanlarını elde tutabilmek adına unvan artırımına gitmek gibi farklı yöntemlere başvurduklarını belirtti. 



Dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Towers Watson’un Küresel Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü Arif Gürdenli, son zamanlarda işletmelerin çalışanlara düşük enflasyon nedeniyle yüksek zamlar yapamadığını ve bu açığı ara roller yaratıp buraya terfi ettirerek ve/veya çekici unvanlar yaratarak motivasyonu artırma gayretinde olduklarını ifade etti. Gürdenli, bu nedenle birçok sektörde unvan enflasyonu yaşandığının altını çizdi. 

Gürdenli konuyla ilgili görüşlerini, “Yurtdışında yapılan ücret artışları paranın değer kaybetmesini engellemek için  yaşam maliyeti ile eşleştiriliyor bu yüzden genellikle zam oranları %1 ile %3 arasında değişkenlik...