05 / 08 / 2024

Danışmentgaziye dükkan yapılacak

Danışmentgaziye dükkan yapılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Mahallesine belediye olarak tek katlı 6 ayrı dükkân inşa edilerek bu bölgede ihtiyaç olan iş merkezinin oluşturulacağını duyurdu...

Konutta yeni vergiler geliyor! Bölgesel değerleme yapılacak, gerçek dışı kiralar tespit edilecek!

Gelecek zamanlarda konut piyasasını yeni düzenlemeler bekliyor. Peki hangi düzenlemeler yapılacak? Ekonomi yazarı Remzi Özdemir, tek tek açıkladı. 

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

O ilde 8 adet tripleks dükkan satılacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'teki tripleks dükkanları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Memur maaşlarına ek zam geliyor mu? Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Temmuz'dan önce ek zam yapılacak mı? 

Milyonlarca memur, '2023 memura ek zam var mı, en düşük memur maaşı ne kadar? Temmuz memur zam oranı ne kadar olacak?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Peki memurlara Temmuz'dan önce ek zam yapılacak mı?

Brent petrolün düşüşü akaryakıta yansıdı! İndirim yapılacak tarih açıklandı! Depoyu doldurmak için fırsat

Brent petrolde geçtiğimiz Mart ayından bu yana göürlen en düşük seviye akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı. Benzine indirim yapılacağı açıklandı. Benzinin litresinde yapılacak indirimle bir litre benzinin kaç lira olacağı da açıklandı. İşte detaylar..

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.

TOKİ'den Aksaray'da 73 adet konut ve 12 dükkan yapım işi ihalesi!

TOKİ, Aksaray İli, Ağaçören İlçesi'nde bulunan 73 adet konutu ve 12 dükkanı ihale ediyor. İhale 6 Kasım 2020 günü açık ihale usulü ile gerçekleşecek.

Bodrum’da kırsal turizm için imar düzenlemeleri yapılacak!

Bodrum’da bu yıl ilki gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. 28 maddeden oluşan çalıştay sonuç bildirgesinde kırsal turizmde çalışmalar yapılacak.

Melikgazi'de 92 daire 6 dükkan için ihale yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde 2 blokta 92 daire ile 6 dükkan yapımının kat karşılığı için ihalesinin yapıldığını açıkladı. 

Evora Denizli'de dükkan satışları yarın yapılacak!

Teknik Yapı projesi Evora Denizli'de 44 ticari birimin satışları yarın yapılacak. Dükkan fiyatları nakit alımlarda 495 bin 762 TL'den başlangıç gösteriyor.

Danışmentgaziye dükkan yapılacak Haberi

Danışmentgaziye dükkan yapılacak

Kaldırımları seyyar satıcıların el arabaları ile işgal edilmeyen, sokaklarında at arabalarının olmadığı, gecekonduların inşa edilmediği gibi yapılmış olanların da sahipleri tarafından gönüllü olarak sahipleri tarafından yıkılan ilçenin Melikgazi olduğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Mahallesine belediye olarak 6 ayrı dükkân inşa edilerek bu bölgede ihtiyaç olan iş merkezinin oluşturulacağını duyurdu. 


Danışmentgazi Mahallesi'nin alt yapı sorunu olmayan, her turlu sosyal ve kamu binaların yer aldığı bir mahalle olduğunu ve yoğun bir nüfusu barındırdığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu mahalle de bulunan Sağlık Ocağı çevresinde iş yeri eksikliğinin bulunduğunu bu eksikliğin belediye olarak giderileceğini kaydetti. 


6 adet dükkânın tek katlı ve her birinin 55 m2 olacağını ve yine her birinin içerisinde lavabo ve wc bulunacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç...