06 / 05 / 2024

Dap İstmarina kampanyası

Dap İstmarina kampanyası

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Mayıs ayına özel yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı İstmarina projesinde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Dap yeni yıl kampanyası 2019!

Dap yeni yıl kampanyası 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden 0 faizle konut sahibi olmak mümkün.

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

DAP Yapı 6 projesiyle konut kampanyasına destek verdi!

Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek verdi. 

Dap Yapı konutta yüzde 20 indirim kampanyasını destekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen tüm saygın markalarının çatı dernekleri olan KONUTDER, GYODER ve INDER’in açıkladığı kampanya’ya ilişkin DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz açıklamalarda bulundu. 

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor..

Bornova DAP İzmir'de büyük fırsat! Senetle ödeme kampanyası uzadı!

DAP İzmir Bornova projesinde lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Projede senetle ödeme kampanyası 19 Aralık'a kadar uzadı.

Dap Yapı İzmir ödeme kampanyası!

Dap Yapı İzmir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlıyor...

İstmarina güncel ödeme kampanyası!

İstmarina güncel ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor...

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme kampanyası!

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Validebağ Konakları projesi Dap Yapı imzasıyla yükseliyor...

Dap İstmarina kampanyası Haberi

Dap İstmarina kampanyası


64 bin 502 metrekare alanda yükselen İstmarina projesi Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. İstmarina Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahil hattında inşa ediliyor.


İstmarina Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ödemesinden sonra, konut tutarının yüzde 50 tutarı 18 ay vade farksız taksitli olarak ödeniyor. Kalan ödeme banka kredili 2018'de ödenmeye başlıyor.



İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları!


İstmarina Kartal projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Kartal İstmarina projesinde 1.463 konut ve 258 ticari birim bulunuyor.


İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları 400 bin lira ile 6 milyon lira arasında değişiyor. İstmarina Kartal'da konutların metrekaresi 6 bin 500 liradan başlıyor.


İstmarina Kartal projesi 32-39 katlı beş blok olarak inşa ediliyor. İstmarina Kartal projesinde hızlı tren, helikopter pisti, AVM, okul, özel hastane ve sosyal...