25 / 08 / 2024

DAP İzmir basın daveti

DAP İzmir basın daveti

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta!

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Cengiz İnşaat,  markalı ilk konut projesi Livin’İzmir’i hayata geçiriyor. Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak. 

DAP İzmir basın lansmanı 7 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Mahall Bomonti İzmir basın gezisi 19 Ekim'de!

Türkerler Holding, sadece 2016 yılında İzmir’e 3 milyar 750 milyon lira yatırım yaptı. Mahall Bomonti İzmir bu yatırımlar içinde çok özel bir öneme sahip. Mahall Bomonti İzmir için basın gezisi düzenleniyor.

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor. Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015'te gerçekleşecek.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ilan edilen Ulusal Yas nedeniyle 13 Ekim Salı günü (Yarın) gerçekleştirilecek basın toplantısı ertelendi.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

14 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan DAP Yapı’nın Kartal’da hayata geçireceği yeni projesi Adam Kule basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Dap Yapı basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde yeni projelerin detaylarının aktarılacağı, sektörün değerlendirileceği, devam eden projeler hakkında bilgilerin verileceği 25 Haziran'da düzenlenecek basın toplantısı ertelendi...

Dap Yapı basın toplantısı 25 Haziran'da!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde yeni projelerin detaylarının aktarılacağı, sektörün değerlendirileceği, devam eden projeler hakkında bilgilerin verileceği basın toplantısı 25 Haziran 2014 tarihinde düzenlenecek...

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesi Nisan'da satışta!

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesinde ruhsat alındı. Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesi Nisan ayında satışa çıkacak. Toya Yapı'nın yeni projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arsasında yükselecek...

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 4 Mart'ta basın toplantısı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 2013 yılı kent gündemine ilişkin kapsamlı bir derleme olan Almanak çalışmamızı ve önümüzdeki çalışma döneminde görev alan yönetim kurulumuzu tanıtmak için 4 Mart 2014'te basın toplantısı düzenleyecek...

DAP İzmir basın daveti Haberi

DAP İzmir basın daveti


Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı gerçekleştirecek. 

DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesinin tanıtım kampanyasına start veriyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, ön talep döneminde talep rekoru kıran projenin basın lansmanı 7 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. 

DAP İzmir hakkında:
Dap Yapı'dan talep rekoru kıran Dap  İzmir  projesinde  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 

Bornova'da Atatürk Stadyumu'nun ön tarafında yükselen DAP İzmir projesi 30 ve 31 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. DAP İzmir projesi  707 adet daireden meydana geliyor.