05 / 05 / 2024

dap vadisi nasıl gidilir

dap vadisi nasıl gidilir

Dap Vadisi adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dap Vadisi projesi 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi bulunuyor...

Orta gelir konut kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? 

Orta Gelirliye Konut kampanyasının ayrıntıları bugün resmen açıklandı. Peki Yeni Evim kampanyası konut sektörünü nasıl etkileyecek? DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konuyu değerlendirdi. İşte ayrıntılar...

İmar planı değişikliğinde Değer Artış Payı nasıl uygulanacak?

Değer Artış Payı (DAP) İmar Kanunu’na eklenen ek 8. Maddede “taşınmaz maliklerinin tamamının talebi üzerine ada bazında yapılacak imar planı değişikliği sonucunda değerinde artış olan arsanın artan değeri” olarak belirtiliyor. Peki nasıl işliyor değer artış payı uygulaması?

Kadıköy'de yüzde 70'lere varan oranla nasıl dönüşüm yapılacak?

Kentsel dönüşümde kat karşılığı oranlarının makul seviyelerde olmadığını belirteren DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz "Kadıköy'de yüzde 70'lere varan kat karşılığı oranlarında nasıl dönüşüm yapacaksınız? Böyle bir hesap matematik yok. Yakında geliştiricilerin yüzde 70'i şizofren olacak" dedi .

Silikon Vadisi'nde nasıl başarılı olunur?

Kamu girişimcilere ne kadar destek oluyor? Girişimci ruh nasıl ortaya çıkar? Başarısız olma korkusu ortadan kalktığında…İşte Girişimcilik Sırları’nda son bölüm...

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor!

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde lansman fiyatları için son gün 30 Kasım!

Dap Vadisi'nde lansman fiyatları için son gün 30 Kasım. 932 bağımsız bölümden oluşan projede 400 adet ofis satışa sunuldu. Projede Dap Yapı bünyesinde 36 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Dap Vadisi'nde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor!

Dap Yapı Çağlayan'da 40 bin metrekarelik alanda eski fabrikaları dönüştürerek Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Genişlikleri 21 ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis 190 bin liradan satılıyor.

Dap Vadisi'nde bedava ofis!

Dap Yapı imzası taşıyan Dap Vadisi bedava ofis dönemini başlatıyor. Yardımcı personel ve diğer harcamalardan tasarruf sağlayan Ofis Yönetim Sistemiyle yatırım, 8 ile 12 yıl arasında kendini amorti ediyor.

Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk!

Dap Vadisi'nde bedava ofis! Dünyada bir ilk! Dap Yapı sektörde bir ilk gerçekleştirerek bedeva ofis dönemini başlatıyor. Toplam 932 bağımsız bölümden meydana gelen projede ödeme kapsamında banka kredisiz 36 ay sıfır faiz uygulanıyor.

dap vadisi nasıl gidilir Haberi

dap vadisi nasıl gidilir

 Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinde satışı devam eden Dap Vadisi adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Dap Vadisi lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede konumlanıyor.


Dap Vadisi projesinde 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi bulunuyor.


Dap Vadisi fiyat listesi kapsamında satışlar 190 bin liradan başlayarak yükseliyor. Proje Dap Yapı tarafından Kağıthane Çağlayan'da hayata geçiriliyor.


Dap Vadisi adres bilgileri!

Dap Vadisi adres bilgileri: Merkez Mahallesi Seçkin Sokak 2-4/A Çağlayan / Kağıthane / İstanbul


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Maide...