27 / 04 / 2024

Dap Vadisi Z Ofis nerede

Dap Vadisi Z Ofis nerede

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatları 13 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Düşler Vadisi'nde 267 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi projesinde 3202 parselde yer alan 199 adet konut, 68 adet dükkan kullanımlı toplam 267 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 776 adet oldu. 

DAP Nişantaşı'nda 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile DAP Yapı tarafından inşa edilecek DAP Nişantaşı projesinde 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 3. Etap açılış için gün sayıyor!

1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla mega kent İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nin yeni etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Dap Yapı İzmir Projesi'nde vade farksız senetli ödemede son gün 19 Aralık!

Dap Yapı İzmir projesi toplam 707 konuttan oluşuyor. Dap İzmir projesinde topraktan satışta vade farksız senetle ödeme için son gün 19 Aralık...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Beylikdüzü'ne 1 milyon metrekarelik yaşam vadisi!

Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Vadisi’nin tasarlanması için Yaşam Vadisi Uluslararası Fikir Yarışması’nı başlattı. 46 takımından 5 ekip, ön seçim etabını geçti ve Yaşam Vadisi tasarımı için proje yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Dap Vadisi Z Ofis nerede Haberi

Dap Vadisi Z Ofis nerede

"Dap Vadisi Z Ofis nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Kiralamaların başladığı proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Dap Yapı Z Ofis'te 50 metrekare alana sahip ofis kiralandığında sekreterli, mobilyalı, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik bir alan kullanılabiliyor.


Z Ofis projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede concierge hizmetleri, kuru temizleme, kuaför, özel gün organizasyonları özel kurye hizmeti, terzi, back office, 7/24 özel asistan hizmetleri bulunuyor. 


Dap Vadisi Z Ofis nerede?

İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan'da inşa edilen Z Ofis projesi lokasyon olarak Haliç Kongre Merkezi ve Bauhaus'a 1 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika, TEM'e 5 dakika, E-5 yoluna 2 dakika, Taksim'e 10 dakika, Taksim'e 10 dakika, Maslak'a 7 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika mesafede yer alıyor. 


Dap Vadi satış ofisi...