03 / 05 / 2024

dap yapı otel Rotana işletme

dap yapı otel Rotana işletme

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

DAP Yapı ve Rotana otel projeleriyle turist çekmeyi hedefliyor!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor. Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Dap Yapı, Rotana ile anlaştı!

ULUSLARARASI otel zincirleri Rotana, İstanbul’da DAP Yapı'yla anlaştı. Ortadoğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul Maltepe’de DAP yapının inşa ettiği otelleri işletmeye başladı.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'da 2 yeni otel açacak!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek.

DAP Yapı'nın beş yıldızlı otel konsepti başlıyor!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan 'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nın lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

Dap Yapı Pendik projesi!

Dap Yapı, Pendik'te 1.5 milyar TL'lik yatırım yapacak. Konut, ofis, otel ve üniversite inşa edilecek. Dap Yapı Pendik projesi 175 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Dap Yapı Pendik'te 1.5 milyar TL yatırımla karma proje inşa edecek!

Polisan Holding'in Pendik arazisinde anlaşan Dap Yapı, Pendik'te konut, ofis, otel ve üniversitenin yer alacağı 1,5 milyar TL'lik yatırımla bir karma proje inşa edecek...

İstmarina projesi DAP Yapı iletişim!

İçerisinde; okul, ofis, cami, rezidans, otel ve hastane alanları bulunan Kartal İstmarina projesinde firma bünyesinde 30 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. İstmarina projesi DAP Yapı iletişim bilgileri şöyle...

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesi!

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesi haberimizin içerisinde bulunuyor. Dap Yapı İstanbul Marina projesi otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından meydana geliyor...

İst Marina Evleri Dap Yapı!

İst Marina Evleri Dap Yapı projesi, otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanları gibi alanları içerisinde barındırıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

DAP Yapı Kartal fiyat!

İçerisinde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarının yer aldığı DAP Yapı Kartal fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 305 bin TL olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Dap Yapı 4 yılda 5 projeyi hayata geçirdi!

İçinde ofis, otel, konut ve AVM gibi fonksiyonları barındıran karma projelerin yapımına 2011 yılında başlaya Dap Yapı, bu dönem içinde Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule projelerini hayata geçirdi.

DAP Yapı Marina!

İçerisinde; cami, rezidans, marina, okul, ofis, otel ve hastane bulunan DAP Yapı Marina projesinde yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor. Proje, 62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

dap yapı otel Rotana işletme Haberi

dap yapı otel Rotana işletme

Rotana ve DAP'tan muhteşem karışım DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı. Rotana tarafından, DAP Yapı için işletilecek yeni oteller, İstanbul'da aileler ve konuklar için uzun ve kısa dönem konaklama ve ayrıcalıklı şehir yaşamını sunmak için tasarlandı. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor.