05 / 05 / 2024

dar al arkan yurtdışına türkiyeden açılıyor

dar al arkan yurtdışına türkiyeden açılıyor

6 milyon dolarlık aktifi bulunan Suudiler'in en büyük emlak şirketi Dar Al- Arkan yurtdışına açılmaya Türkiye'den başlıyor.Şirket sukuk finansmanını en iyi kullananlar arasında ilk sırada yer alıyor..

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Dar gelirlilere elektrik, doğal gaz ve eğitim desteği yolda! İşte ayrıntılar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hükümet tarafından dar gelirli vatandaşlara elektrik, doğal gaz ve kırtasiye gibi temel ihtiyaçlar için 25 milyar TL'yi bulan destek sağlanacağı ifade edildi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Murat Kurum: Dar gelirliye 100 bin konut için çalışma başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı dar gelirliye 20 yıl vadeli düşük faizli yıllık 100 bin konut için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan yeni bir açıklama geldi. Bakan Kurum, dar gelirlilere yönelik inşa edilecek olan 100 bin konut için çalışmayı başlattıklarını ifade etti.

Emekliler ve dar gelirliler nasıl kira yardımı alır?

SGK SSK Bağkur emeklisi kira ev desteği alma şartları nedir? Emekliye ve dar gelirliye kira yardımı nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Üsküdar'da cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Üsküdar Belediyesi, ilçedeki 85 binanın mantolama, dekoratif sıva ve boya çalışmalarını tamamlandı.

Darıca spor salonunun inşaat çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da inşa edilecek spor salonunun çalışmalarını başlatıyor.

dar al arkan yurtdışına türkiyeden açılıyor Haberi

dar al arkan yurtdışına türkiyeden açılıyor
Mütekabiliyet Yasası'nın yabancıya satış konut satışının önünü açmasıyla,Körfez ülkelerindeki büyük emlak şirketleri Türkiye'ye geliyor. Suudi Arabistan'ın en büyük emlak geliştirme şirketi Dar Al- Arkan, yurtdışına ilk olarak Türkiye'den açılmayı hedefliyor.  Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Youssef Al- Shelash, bölge dışında proje geliştirmeyi planladıklarını, tamamlanmamış projelerin de ilgilerini çektiğini söyledi. Darl Al-Arkan şirketi, yurtdışına açılmak için sukuk piyasasındaki birikiminden yararlanacak. 2010 yılında 450, bu yıl ise 1 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştiren şirket, sukuk ihracını en fazla gerçekleştiren emlak...