02 / 05 / 2024

Darty yılbaşı fırsatları

Darty yılbaşı fırsatları

DARTY, yılbaşı öncesinde yeni bir indirim kampanyası düzenliyor. DARTY’nin 19-25 Aralık tarihleri arasındaki kampanyası kapsamında bir ürün alana başka bir ürünü oldukça uygun fiyatla satın alma imkânı sunuluyor.

CarrefourSA'da temizlik ürünlerinde Ekim fırsatları: Fiyatlar dibi gördü!

CarrefourSA, müşterilerine temizlik ürünlerinde büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ekim ayına özel olarak düzenlenen kampanya ile temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler müşterileri bekliyor.

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Linens’te sezon sonu fırsatları! masa örtüsü 384 TL, ayaklı servis 90 TL! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Ev grubu ürünlerin tanınmış markası Linens, pek çok ürün grubunda sezon sonu fırsatları başladı. Bazı ürün gruplarının yüzde 30 indirimle, bazı ürün gruplarını ise sepette sürpriz indirimlerle yer aldığı fırsat günlerine hangi Linens ürünleri dahil, fiyatları ne kadar? İşte 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Zen pırlantada yüzde 50 indirim başladı! Yılbaşına özel dev fırsat! 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Zen pıtlantada yılbaşına özel yüzde 50 indirim başladı. Seçili pırltna ürünlerde büyük fırsat sizleri bekliyor. Zen pırlanta 30 Aralık 2022 fiyat listesi.

Muhteşem yılbaşı fırsatları başladı! Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta muhteşem yılbaşı fırsatları başladı. Tüm pırlanta takılarda net yüzde 50 indirile satışa sunuldu. Peki  Blue Diamond'ta pırlanta takılar ne kadar? İşte  Blue Diamond 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

İndirimli yılbaşı hediye arayanlar hemen bakın! Altınbaş'ta büyük fırsat başladı! Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıla sayılı günler kala hediye arayışı hala devam ediyor. Sevdikleri için anlamlı hediye almak isteyenler indirimli yılbaşı hediyelerini araştırıyor. Altınbaş'ta fırsat ürünlerinin fiyatlarını paylaştı. İşte Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşı indirimi başladı! Atasay'da pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşı indirimleri Atasay'da başladı. Yeni yıl hediyesi almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Pırlanta yüzüklerde yüzde 45'e varan indirim başladı. İşte 15 Aralık 2022 Atasay fiyat listesi.

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Darty yılbaşı fırsatları Haberi

Darty yılbaşı fırsatları

Böylece tüketiciler kendilerine ürün alırken sevdiklerine alacakları yılbaşı hediyesini de belirlemiş oluyor. DARTY hem yılbaşı için ne hediye alsam diye düşünenleri hem de sevdiklerini mutlu ediyor. Bu kapsamda 219 TL yerine 199 TL’den satılan 2200 W, toz torbasız Homend 1215 Elektrikli Süpürge alanlara Homend Flowmotion 1110/1111 T Ütü’yü 119 TL yerine 39 TL’den alma fırsatı veriliyor.


DARTY’nin dizüstü bilgisayar, akıllı telefon, yazıcı, buzdolabı, LED TV gibi birçok üründe indirim uygulanan kampanyasında 1199 TL’den satılan Electrolux Ultracaptic Ucorigin Elektrikli Süpürge satın alana 329 TL değerindeki Electrolux Ergo Rapido Antik dikey elektrikli süpürge hediye ediliyor. 119 TL yerine 99 TL’den satılan Fakir Motto Blender Set alana Fakir Hercules Baskül’ü 49 TL yerine 19 TL’den satın alma olanağı tanınıyor. Tüm Electrolux, Hotpoint, Indesit...