18 / 05 / 2024

Darülaceze metrobüs durağı

Darülaceze metrobüs durağı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Darülaceze metrobüs durağındaki yaya üst geçidi çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Çalışmalar, iki ay gibi bir sürede tamamlanarak, eğitim öğretim döneminin başlangıcında hizmete hazır hale getirildi.

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

Darülaceze'nin yeni hizmet binası tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Darülaceze Başkanlığı'nda düzenlenen Darülaceze'nin yeni hizmet binası projesinin bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı da katıldı...

Okmeydanı Darülaceze'deki yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli!

Kitap fuarına gidenler metrobüs durağında mahsur kaldı. Günde 750 bin kişinin kullandığı metrobüsün zamanla yetersiz kaldığına dikkat çeken Şehir Plancıları Odası Başkanı Kahraman, " Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli." dedi.

Arsası imara açılan Darülaceze'ye müteahhit başkan!

Arsası imara açılan Darülaceze'de 2 yıldır başarıyla görevini yapan Dr. Aylin Çiftçi görevinden alındı. Yerine müteahhit, mimar ve Üsküdar Belediyesi’nin eski İmar Komisyonu Başkanı Hamza Cebeci getirildi.

Metrobüs yolu yenileme çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı.

İBB, metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattı asfaltını yenileme çalışmalarına başladı.

Metrobüs yolu yenileme çalışması 90 gün sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.

Metrobüs yolu 90 günde yenilenecek!

Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.300 kişilik ekip tarafından yapılan yenileme çalışmalar, 90 gün sürecek.

Metrobüs yolunu yenileme çalışmaları 26 Temmuz'da başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak

Metrobüs yolunda yenileme çalışması başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Temmuz Pazar gecesi başlatılacak çalışmayla, 52 kilometrelik asfalt değiştirilecek.Seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştirilecek.

Metrobüs yolunun asfaltı yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

Metrobüs yolu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattındaki asfaltı yenileyecek.

Darülaceze metrobüs durağı Haberi

Darülaceze metrobüs durağı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, metrobüs istasyonlarını yaya ve engelli kullanımı açısından daha konforlu hale getirecek çalışmalar kapsamında, Darülaceze (PERPA) metrobüs durağı tamamen yenilendi. 


D-100 karayolu üzerindeki yolu daraltması sebebiyle yıkılarak yeniden yapılan Talatpaşa Köprüsü'nden metrobüs durağına engelli ve yaya erişimi sağlanması için 6 metre genişliğinde, 8 metre uzunluğunda platform inşa edildi. Turnikeler önündeki yoğunluğun giderilmesi için sayıları 8'e çıkarılan turnikeler de platforma taşınarak, istasyona erişim için yaya rampası yapıldı. 


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar, iki ay gibi bir sürede tamamlanarak, eğitim öğretim döneminin başlangıcında hizmete hazır hale...