28 / 07 / 2024

DASER buluşu

DASER buluşu

Sakarya Üniversitesi IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Öğrenci Kolu tarafından geliştirilen DASER adı verilen akıllı telefonlara indirilebilecek yazılımın, deprem sırasında göçük altında kalanların yerinin tespitine yardımcı olacak.

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

BİM'den 2 Şubat 2024 aktüel kataloğu! 2 Şubat'ta BİM'de Fakir dik süpürge 999 TL, Kaşmir halı 799 TL...

BİM  2 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün cuma günü müşterileri ile buluşacak. 2 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

İşte Windows 12'nin yeni özellikleri

Dünyanın en popüler masaüstü işletim sistemi olan Microsoft'un bir sonraki büyük buluşu Windows 12 hakkında detaylar bu haberde. Öteki masaüstü işletim sistemlerinden değişik olarak Microsoft, her büyük güncellemede Windows İşletim sisteminin arayüzünü sürekli değiştiriyor.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

A101 21 Temmuz kataloğu yayınlandı! Ucuzunda ucuzu ürünler…

A101 marketleri 21 Temmuz Perşembe gününe özel aktüel ürünlerin olduğu kataloğu yayınladı. Her hafta kataloglarında birbirinden uygun fiyatlı aktüel ürünlere yer veren A101, bu hafta da mutfak ürünlerinden elektronik ev aletlerine kadar aklınıza gelebilecek her türlü ürünü tüketiciyle buluşturmaya d

Huawei'nin SUV'u ortalığın tozunu attıracak! İşte Huawei AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri!

Otomobil severlerin büyük merakla beklediği Huawei'nin elektrikli SUV'u alıcıları ile buluştu. Tasarımı ile sınıfında tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. İşte SUV piyasasını sallayacak AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri...

Maserati'nin Yeni SUV'u Grecale dünyaya ilk kez yüzünü gösterdi

İtalyan lüks otomobil markası Maserati Yeni SUV'u Grecale'i tanıttı. Maserati İnovasyon Laboratuvarı tarafından geliştirilen ve Cassino Fabrikası'nda üretilen Grecale, geniş bir motor yelpazesiyle dünya yollarıyla buluşacak.

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

DASER buluşu Haberi

DASER buluşu

Uygulama ile deprem sırasında akıllı telefon, yardım ekiplerinin enkaz altında kalan kişinin bulmasını sağlayacak verici istasyonuna dönüşüyor. Deprem algılandıktan sonra DASER uygulaması akıllı telefonu deprem moduna geçiriyor. Telefon deprem modunda iken, GPS üzerinden alınan konum bilgilerini kurtarma ekiplerine...