05 / 05 / 2024

dask ödemeleri 2019

dask ödemeleri 2019

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında 26 Eylül tarihinde yaşanan depremin ardından DASK tarafından yaklaşık 1,4 milyon lira ödeme gerçekleştirildi.

DASK ödemeleri 25 milyar TL’ye yaklaştı!

DASK, 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası ödenen tutarı paylaştı. DASK, sigortalılarına ödediği tazminat tutarı 25 milyar TL’ye ulaştığını duyurdu.

DASK ödemesi nereden yapılır? DASK ödemeleri ne zaman yapılacak? DASK ağır hasarlı binaya ne kadar ödeme yapar?

DASK ödemeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar, DASK ödemelerinin ne zaman yatacağını merakla sorguluyor. İşte detaylar!

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Az ve orta hasarlı binalara DASK ne kadar ödeme yapar? Devlet desteği olacak mı? İşte yanıtı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da orta ve az ölçekli hasar yaşadı. Vatandaşlar devlet desteğinin hangi binaları kapsadığını araştırıyor. Birçok vatandaş DASK ödemeleri ve devlet desteklerinin detaylarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Evine yıkım kararı çıkan DASK’a koşuyor!

İzmir depreminde konutu zarar görenleri DASK ödemeleri yapıldı. Şimdilerde depremzedeler, yeniden DASK’a başvuruda bulunarak, zararlarını karşılanmasını talep ediyor. Peki, bu durumda DASK ödeme yapacak mı?

DASK neleri kapsıyor?

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından hasar ödemeleri başladı. Ödemeler hakkında bilgi veren CBU UBF Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Ayan, bu ödemelerin 240 bin TL'yi aşmayacağını dile getirdi. 

DASK İzmir'de ilk ödemeleri yaptı!

DASK'tan yapılan açıklamaya göre, DASK, İzmir depreminde evi hasar gören Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sahiplerine ilk ödemeleri yaptı. Ödemeler, öncelikle depremde yıkılan ve ağır hasar gören konutlar için yapılıyor.

2019 emlak vergisi ödemeleri ne zaman bitecek?

Bina, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için ödenen emlak vergilerinde son günlere girildi. Peki 2019 Emlak vergisi ödemeleri ne zaman bitecek?

Emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor!

2019 yılı kapsamında emlak vergisi 2'nci taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisiyle ilgili tüm merak edilenler...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Yarışması'nda Erzurum Teknik Üniversitesi 1. oldu!

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın birincisi belli oldu. Bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmanın galibi Erzurum Teknik Üniversitesi ilan edildi.

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali yaklaşıyor!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final günü yaklaşıyor. 47 üniversiteden 75 takımın başvurduğu yarışmanın finali, 9 Nisan'da Osmanlı Arşivleri Kağıthane Binası'nda yapılacak.

TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 kura tarihi ne zaman? İşte TOKİ Osmaniye Sumbas 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kütahya Dumlupınar 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

dask ödemeleri 2019 Haberi

dask ödemeleri 2019

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında 26 Eylül'de yaşanan  5,8 büyüklüğündeki depremin ardından Doğal Afet Sigortaları Kurumu'na (DASK) 10 bini aşkın hasar ihbarı yapıldı.

Anadolu Ajansı muhabirinin DASK'ın internet sitesinden derlediği bilgiye göre, Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında 26 Eylül tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremin ardından DASK, hızla hasar ihbarlarını almaya ve hasar tespit çalışmaları için eksper görevlendirmelerini yapmaya başladı.

25 Ekim 2019 tarihi itibarıyla İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ, Kocaeli, Bursa ve Balıkesir'den Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi için hasar ihbarı sayısı 10 bini aştı.

5,8 büyüklüğündeki depremden sonra DASK tarafından 1,4 milyon liralık  ödeme gerçekleştirildi. Bu arada, hasar tespit çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da depreme karşı sigortalanan konutların oranı yüzde 66'ya ulaştı

Mega kent İstanbul'daki 3 milyon 682 bin 450 konuttan 2 milyon 421 bin 859'unun Zorunlu...