11 / 05 / 2024

Data Form Gayrimenkul nerede

Data Form Gayrimenkul nerede

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon 45 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkulün Google'ı' olacak uygulama hazırlandı!

Gayrimenkul borsası ‘GABORAS' 2023'te tüm fonksiyonlarıyla devreye alınıyor. 4 aşamalı projenin büyük bölümünün hazırlıkları tamamlandı. 434 trilyon data işlenerek ‘Gayrimenkulün Google'ı' olacak bir uygulama hazırlandı ve kullanıma açıldı.

Gayrimenkul satışında 'gerçek değer' zorunluluğu!

Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkul satışına gerçek değer zorunluluğu geliyor. 2022'de geçilecek bu uygulama öncesi oluşacak vergi kaybını önlemek isteyen bakanlık, ara formül hazırladı...

Gayrimenkul sektörünün çözüm formülü: Kamu AŞ!

Dünyadaki 1 trilyon dolarlık ucuz konut ihtiyacı, Türk müteahhitler için çıkış formülü olarak belirtiliyor. Bunun için Çin devletinin uyguladığı modeli örnek gösteren müteahhitler; “Bir Kamu AŞ kurulmalı." görüşünü paylaşıyor.

Gayrimenkul Zirvesi’nden ucuz konut formülü!

16’ncısı düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi’nden ucuz konut formülü çıktı. Zirveye katılan sektör temsilcileri, metrekaresi 3 bin liraya konut satabilmek için yeni yerleşim bölgelerinin oluşturulması gerektiğini açıkladılar. 

Gayrimenkul sektöründeki ezberi yapay zeka bozacak!

‘21.Yüzyıl Trendleri ve Gayrimenkul’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından düzenlendi. Yapay Zeka, Big Data, akıllı şehirler gibi konuların gayrimenkul sektörünü nasıl dönüştüreceği konuşuldu. 

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

ERA Gayrimenkul’den 4 yeni seminer!

Eğitime verdiği destekle girişimci adaylarının arkasında duran ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni seminerleriyle franchise adaylarına kazancın formülünü açıklıyor.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

İşte gayrimenkul projelerinde hızlı satışın 6 formülü!

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Gayrimenkul yatırımı formül üzerinden değerlendirilmeli!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında gayrimenkul sektöründeki yatırım formüllerini anlattı. İşte Ceren Kumbasar'ın bugünkü yazısı....

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon 45 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 941 bin 437 TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Silahtaroğlu Sokak'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Data Form Gayrimenkul nerede Haberi

Data Form Gayrimenkul nerede

Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon 45 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu. 


Data Form Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Ülkemizde konut ihtiyacının giderilmesi için gerçekleştirilen toplu Konut üretiminde, ülke koşullarına uyarlanabilen çağdaş teknolojilerin gelişmesini sağlayacak şekilde endüstriyel inşaat yöntemlerine öncelik verilmesini gerçekleştirmek. Şehir planlarının bu amaca uygun şekilde düzenlenerek açılacak yeni yerleşme alanlarında uydu kentler oluşturmak, kendi kendine yeterli her türlü bina, iş ve ticaret merkezleri, turistik kompleksler, toplu konut siteleri ve benzeri yapılanmaların, planlama, programlama ve saptanacak yapılabilirlik verilerine göre projelendirme hizmetlerinin tümünü yapmak ve/veya yaptırmak. 2- Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde her türlü gayrimenkul projelerinin (arsa, arazi, ofis, alışveriş merkezleri,...