05 / 05 / 2024

Davut Topoğlu özgeçmişi

Davut Topoğlu özgeçmişi

Türkiye'nin ilk sağlık binası Vital Fulya'yı Beşiktaş Fulya'da hayata geçiren Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu kimdir? Davut Topoğlu nerelidir? İşte Davut Topoğlu biyografisi ve özgeçmişi...

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

İbrahim Özden Kaboğlu: Boğaziçi kanunu Anayasa’ya aykırı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, Boğaziçi kanununda yapılması öngörülen değişikliklerin, Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi.

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu tarafından kuruldu.

D Topoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

D Topoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Davut Topoğlu özgeçmişi Haberi

Davut Topoğlu özgeçmişi

Davut Topoğlu kimdir?


Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu, 1955 yılında Erzincan’ın İliç Kazası’nın Dikmen köyünde doğdu. İlk öğrenimini Erzincan’da tamamlayan Davut Topoğlu, İstanbul Nişantaşı’nda esnaflıkla başladığı ticaret hayatına 1980’lerin başında müteahhit olarak devam etti. 


Doğru Yol Partisi kurucularından Davut Topoğlu, 1987’de Şişli Belediye Meclisi Üyesi oldu ve bu görevini 10 yıl sürdürdü. 1980’lerden bu yana Nişantaşı ve Teşvikiye’nin dönüşümünde büyük rol oynayan Davut Topoğlu, 50’ye yakın binanın yenilenmesi projelerini gerçekleştirdi. Davut Topoğlu, Topoğlu İnşaat bünyesindeki Vital Fulya projesiyle Türkiye’nin en sağlıklı binasını da sektöre...