26 / 07 / 2024

De Longhi ürün fiyatları

De Longhi ürün fiyatları

Sağlığınızı düşünen De’Longhi, yenilikçi ve teknolojik tasarıma sahip DD30P nem cihazı ile yaşam alanlarınızın kalitesini yükseltiyor.De’Longhi DD30P nem cihazı için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 1149,90 TL’dir.

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Prof. Dr. Naci Görür'ün deprem beklentisi değişti! 700 kilometrelik canlı fay için uyardı! Son dakika! 

Sık sık yaptığı açıklamalarıyla gündem olan Prof. Dr. Naci Görür'den yeni bir açıklama geldi. Görür, deprem beklentisinin değiştiğine dikkat çekerek, yeni uyarılarda bulundu. İşte Görür'ün o açıklamaları... 

BİM’de Dijitsu migrodalga fırın 1.299 TL’ye, Keysmart derin dondurucu 3.399 TL’ye, sinek öldürücü 85 TL’ye düştü!

23 Haziran Cuma günüyle beraber BİM’de hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. BİM’de 23 Haziran’dan itibaren Dijitsu migrodalga fırın 1.299 TL’ye, Keysmart derin dondurucu 3.399 TL’ye, sinek öldürücü 85 TL’ye düşecek. İşte 23 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

A101’de Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düştü!

A101, resmi internet sitesinden yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaşarak müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 A101 fiyat listesi...

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

BİM’de çok konuşulacak Ramazan indirimleri başladı! Karnıyarık tenceresi 219 TL’ye, kulplu fırın tepsisi 199 TL’ye düştü

BİM’in Ramazan indirimlerinin yer aldığı 31 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de karnıyarık tenceresi 219 TL’ye, kulplu fırın tepsisi 199 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 31 Mart 2023 fiyat listesi

A101'de teknoloji çılgınlığı! Bu ürünü gören hemen para ayarlama başladı bile! 12 Mart 2023 fiyat listesi

A101'de her ürünü görmeye alışkın vatandaşları şimdi de 'motosiklet' sürprizi ile karşılaştılar. 11-16 Mart kataloğunu yayınlayan A101, kendisini tercih eden vatandaşlara yat ve elektrikli arabanın ardından motosiklet vererek akıllara kazınmaya en büyük aday olmaya hak kazandı.

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Beko'dan Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Mikrodalga Fırın hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Beko'dan hediyeli ürün kampanyası! Beko Ankastre Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye olarak verilecek. İşte kampanya detayları..

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

De Longhi ürün fiyatları Haberi

De Longhi ürün fiyatları

Soğuk kış günlerini yaşadığımız şu günlerde, mekânlardaki nem miktarının ideal seviyede olması önem taşıyor. Kışın kaloriferli ortamlarda yüzde 15’e düşen nem oranı, hem yaşam alanımıza hem de sağlığımıza zarar veriyor. Nemi ideal seviye de tutmak için ise kurtarıcımız nem cihazları. Bu durumda ünlü İtalyan marka De’Longhi’nin DD30P nem cihazı, yardımınıza koşuyor. 


De’Longhi DD30P nem cihazının 5 metre uzunluğundaki hortumu ile farklı yükseklikteki ve uzaklıktaki noktalara otomatik pompalama sistemi ile su boşaltımı yapılması mümkün. Ayrıca transparan tank ile de nem cihazının performansını çalışırken de takip edebilirsiniz. 


Eğer sizin de De’Longhi DD30P nem cihazınız varsa, sağlığınız emin ellerde demektir.


De’Longhi DD30P nem cihazı için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 1149,90...