15 / 05 / 2024

decathlon koşu tişörtü

decathlon koşu tişörtü

Sporcuların ve outdoor meraklılarının vazgeçilmez adresi Decathlon sonbahar indirimine gitti. Kiprun koşu tişörtü ve kiprun koşu taytını birlikte alanlar ciddi avandaj elde ediyor. İşte Decathlon fiyatları

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Süvari'den Babalar Günü fırsatları: 700 TL'lik ürünler, 200 TL'ye düştü

Ünlü giyim markası Süvari'de Babalar Günü fırsatları dikkat çekti. Bir çok üründe fiyatlar inerken ayrıca,  2 gömlek veya 2 tişört 499,90 TL'ye satılıyor. İşte Süvari Babalar Günü kampanyasının detayları...

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim ve esnek ödeme seçenekleri!

İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Söz konusu projede alıcılara yüzde 15 indirimin yanı sıra esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. İşte Koşu Yolu Koru Evleri ile ilgili detaylar...

Profilo Cam Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo siyah cam ankastre ocak göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ankastre ocak  sahip olduğu dört farklı göz sayesinde aynı anda dört farklı yemek pişirme imkanı sunuyor.

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Müjdeli haber geldi! Borsa yatırımcısı bu kez sevinçten şok olacak!

Yeni yılın ilk günlerinde yatırımcısına şok üzerine şok yaşatan borsada yukarı doğru koşu başladı. Uzmanlar, tablonun bozulmaması durumunda borsanın orta vadede 8 bin puana kadar yükseleceği öngörüsünde bulundu.

Koton’da elbiseden pantolona fırsat günleri! Çiçekli elbise 279, tişört 48 TL! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Perakende sektörünün ünlü markalarından Koton’da etekten pantolona, gömlekten tişörte çeşitli ürün grupları Trendyol’da indirime girdi. Koton indirimi hangi ürünleri kapsıyor? İndirimli ürünlerin fiyatları ne kadar?

O ilçede emlak krizi büyüyor: Gardiyanlar cezaevinde kalmak istiyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da emekçiler fahiş kiralar sebebiyle zor günler geçiriyor. Bodrum Belediye Meclis Üyesi Atilla Serttaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada memurların tayin talep ettiğini, gardiyanların “Cezaevinde koğuş açın orada kalalım.” dediğini kaydetti.

Spora başlamak için beklediğiniz o gün bugün! Şok’ta koşu bandı 6 taksitle satışta! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Şok’ta sağlıklı yaşam haftasının son günü bugün. Koşu bandından eliptik bisiklete, pilates topundan egzersiz bandına kadar spor için ihtiyacınız olacak her şey Şok’ta indirimde. İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Koşu bantları 9 taksitle A101’e geliyor! A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta koşu bantlarını 9 taksit seçeneğiyle satışa sunuyor. Hangi model koşu bandı kaç TL’ye A101’e geliyor? İşte A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

decathlon koşu tişörtü Haberi

decathlon koşu tişörtü

Spor giyim markası Decathlon, Kiprun koşu tişörtü ve Kiprun koşu taytını birlikte alanlara indirim uyguluyor. İki ürün 490 TL yerine 400 TL’ye geliyor. 
Kiprun tişört sıcak havalarda hafif ve nefes alan tişört arayan koşucular için tasarlandı.

Bu hafif tişört antrenman sırasında sürtünmeyi önlemek için yan kısımlarında dikişsiz olarak üretildi. Kiprun tişört yapısı sayesinde teri dışarıya mükemmel şekilde atıyor.

Kiprun Kadın Siyah Pembe tayt ise sıcak havalarda koşan, rahatlık arayan koşuculara özel tasarlandı.

Minimum dikişli, ultra rahat bu spor tayt koşu sırasında unutulabiliyor, kullanıcısına adeta ikinci cilt etkisi yaratabiliyor.

İşte 27 Eylül 2022 Decathlon Fiyat Listesi!

KADIN KIRMIZI TİŞÖRT / YOL KOŞUSU - KIPRUN CARE ₺220

KADIN SİYAH PEMBE TAYT / YOL KOŞUSU - KIPRUN CARE ₺270

KALENJI KADIN KOŞU TİŞÖRTÜ / HAFİF TEMPOLU KOŞU...