05 / 05 / 2024

dedaş elektrik bedeli

dedaş elektrik bedeli

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ziraat Odaları Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Cevat Delil ' Çiftçi DEDAŞ’ın talep ettiği elektrik bedelini ödeyemez ' diyerek tepki gösterdi.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Ern Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Eren tarafından kuruldu.

Hnz İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnz İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Köken tarafından kuruldu.

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ersoy, Selami Özkan ve Saim Duymaz ortaklığında kuruldu.

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 1 milyon 500 bin TL.

Has Grup Yapı Malzemeleri Hafriyat Elektrik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Grup Yapı Malzemeleri Hafriyat Elektrik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şele tarafından kuruldu.

Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Ka Metal İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Yıldırım tarafından kuruldu.

Zirve 34 Elektrik Metal Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve 34 Elektrik Metal Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem İspir tarafından kuruldu.

Neşeli İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşeli İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Söğüt tarafından kuruldu.

Erlen Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Kimya Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erlen Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Kimya Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Yıldız tarafından kuruldu.

Mirtaş Elektrik Enerjisi Anonim Şirketi kuruldu!

Mirtaş Elektrik Enerjisi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Canhan Taşdemir tarafından kuruldu.

Cevher Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevher Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Güneri ve Ramazaran Emre Tıpran ortaklığında kuruldu.

dedaş elektrik bedeli Haberi

dedaş elektrik bedeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi, Ziraat Odaları Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu Başkanı, Çınar Ziraat Odası Başkanı Mehmet Cevat Delil, çiftçinin Dicle EDAŞ’ın talep ettiği elektrik bedelini ödeyemeyeceğini bildirerek, “Zaten girdi maliyetleri ortada. Çiftçimiz, Dicle EDAŞ’ın istediği elektrik bedeli talebini öderse, tarımsal faaliyetini zararına yapmak zorunda kalır” dedi.

Delil, yaptığı açıklamada, enerjinin çok pahalı olduğunu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde çiftçinin yaklaşık 100 bin lira masraf yaparak kuyu açtığını, buradan elektrik kullanarak tarlasını suladığını belirtti. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (DEDAŞ) yeni bir kampanya duyurusu yaptığını, 100 dekarda (dönüm) mısır ve pamuk için 9 bin, ikinci ürün için 2 bin, buğday için 3 bin lira istediğini vurgulayan Delil, şunları kaydetti:

“Dicle EDAŞ, 3 yıla kadar uzatılabilecek kampanyaya başvuru süresinin 16 Haziran 2014...